Miniklerin sergisine katıldı

Miniklerin sergisine katıldı
Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Altınyıldız İlköğretim Okulu Ana sınıfı öğrencilerinin hazırladığı el becerileri ve resim sergisi açılışına katıldı.
Miniklerin hazırladığı resim ve el sanatı faaliyetlerinin sergi açılışına Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Özvatan, Okul yönetimi, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı.

“BUGÜNÜN KÜÇÜKLERİ YARININ FAYDALI BİREYLERİ OLACAKTIR”

Altınlıyız İlköğretim Okulu Ana sınıfı öğrencileri, hazırladıkları resim ve el becerilerini görmek için sergiye katılan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nu karşılarında görünce miniklerin mutluluğu dikkat çekti. Başkan Kadıoğlu ve protokol mensupları öğrenciler ile birlikte serginin açılış kurdelesini birlikte kestiler. Kadıoğlu, “ Minik öğrencilerimizin hazırladıkları bu güzel eserler için hepsini kutluyorum. Esenyurt ’ta eğitim alanında yaptığımız çalışmalar ile umuyorum ki, bugünün küçükleri yarının büyük insanları olarak ülkesine ve milletine faydalı bireyler olacaktır. Serginiz hayırlı uğurlu olsun” dedi.



Sergi açılışı ardından EsenyurtKaymakamı Ekrem İnci, Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve protokol mensupları Altınyıldız İlköğretim Okulu yönetimi tarafından hazırlanan kahvaltı programına geçtiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.