"Mutlu Yarınlar" için trafik eğitimi

"Mutlu Yarınlar" için trafik eğitimi
Başakşehir’de öğrencileri eğlendirerek ve ödüllendirerek trafik kurallarını öğretmeyi amaçlayan “Mutlu Yarınlar İçin Trafik Eğitimi” programı büyük bir coşkuyla başladı. Eğitim programı 250-300 kişilik gruplar halinde haftada 3 gün Başakşehirin tüm ilköğr
Başakşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü, Çocuk Polisleri ve Trafik Polisleri tarafından 12/01/2011 tarihinde Masko toplantı salonunda düzenlenen Trafik Eğitim Programının açılış törenine İlçe Kaymakamı Cevdet CAN, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt UYSAL, İlçe Emniyet Müdürü Ekrem Güneyisi, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail BALTACI’nın yanı sıra Cahit Zarifoğlu İ.Ö.O idarecileri ve 300’e yakın öğrenci katıldı.
 
Başakşehir’deki İlköğretim okullarına yönelik devam eden 43.000 öğrencinin tümünü kapsayacak Trafik Eğitimi sırasında öğrencilere trafikle ilgili aydınlatıcı kitapçık ve broşürler, trafik işaretlerinin bulunduğu kalemler, hediye olarak dağıtıldı.               
“Mutlu Yarınlar İçin Trafik Eğitimi” kampanyasının açılış töreninde konuşan İlçe Kaymakamı Cevdet CAN, verilen bu eğitimle çocuklarımıza kazandırılacak trafik bilincinin önemine işaret ederek, çocuklara trafik ve yaşamla ilgili tavsiyelerde bulundu.
 
Törende konuşma yapan Belediye Başkanı Mevlüt UYSAL: “Polislerden ancak hırsızların, suçluların korkması gerektiğini, Polislerimizin çocukları çok sevdiğini belirterek çocuklarımızın da sıkıntıya düştüklerinde onları aramaktan ve polislere başvurmaktan çekinmemeleri gerektiğini” söyledi. ”Polislerin halkın güveni ve huzuru için var olduklarını “ ifade etti.
Milli Eğitim Müdürü İsmail Baltacı, çocukların trafik kurallarını çok iyi öğrenmelerini, hatalı araç kullanan ve yanlışlık yapanları babaları dahi olsa uyarmalarını istedi.
Törende konuşan İlçe Emniyet Müdürü Ekrem Güneyisi ise, “Her biri bir çiçek olan, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın güvenlikleri için tüm tedbirleri aldıklarını belirterek, onları kötülüklerin ve kötü insanların zarar vermelerini önlemek için gece-gündüz demeden çalıştıklarını” belirtti. Ayrıca derslerine çok çalışarak, isterlerse gelecekte iyi bir polis olabileceklerini söyledi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.