Okan Üniversitesi öğrencileri hem okuyor, hem para kazanıyor

Okan Üniversitesi öğrencileri hem okuyor, hem para kazanıyor
Okan Üniversitesi “iş yaşamına en yakın üniversite” sloganıyla çıktığı yolda bir ilke daha imza attı. Türkiye'deki ilk Çağrı Merkezi Programı’nı açan Okan Üniversitesi Meslek Yüksekokulu, Maltepe Kampüsü’nde “Çağrı Merkezi Laboratuarı” kurdu.


 

Öğrencilerin eğitimlerine devam ederken, bir taraftan da çalışarak para kazanabilecekleri “Çağrı Merkezi Laboratuarı”nın açılış töreni bugün Meslek Yüksekokulu Maltepe Kampüsü’nde gerçekleştirildi. Törene, Okan Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Bekir OKAN, Okan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şule KUT, Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ali Kahriman, projenin sponsorluğunu yapan Call Center Hotel yetkilileri, projeye destek veren ciceksepeti.com-bonnyfood.com, öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı. “Çağrı Merkezi Laboratuarı” kurdelesinin kesilmesiyle başlayan törende Mütevelli Heyet Başkanı Bekir OKAN, Prof. Dr. Şule KUT, Prof. Dr. Ali Kahriman ve beraberindekiler öğrencilerin çalışmalarını izlediler.

Açılış töreninde konuşan Bekir OKAN, Okan Üniversitesi’nin ilklere imza atmayı sürdürdüğünü belirterek, çağrı merkezi sektöründeki açığı gördüklerini bu açığı kapatmak için Çağrı Merkezi programını açtıklarını söyledi. Çağrı Merkezi sektörünün hızla büyüdüğünü vurgulayan Okan, “Amacımız, bu alanda Dünya çapında iş bulacak öğrenciler yetiştirmek” dedi. Törende konuşan rektör Prof. Dr. Şule KUT ise “İş yaşamına yakın üniversite olduğumuzu, sektörle yakın ilişki içinde olduğumuzu her zaman söylüyoruz. Bunun en güzel örneğini bugün burada gerçekleştiriyoruz” dedi. Prof. Dr. Ali Kahriman da, öğrencileri sektöre kazandırmak için büyük çaba gösterdiklerini belirterek; hedeflerinin öğrencilerini okulu bitirmeden sektörle tanıştırmak ve işe yerleştirmek olduğunu, çağrı merkezi laboratuarının bu çabalarının en güzel örneklerinden biri olduğunu kaydetti. Konuşmaların ardından Call Center Hotel, ciceksepeti.comve bonnyfood.com yetkililerine projeye desteklerinden dolayı plaket verildi.

Tören, Bekir OKAN’ın verdiği “Girişimcilik” dersiyle sona erdi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.