Polisten çocuklara anlamlı proje

Polisten çocuklara anlamlı proje
Beylikdüzü’nde polis ve vatandaş işbirliği ile çok özel bir projeye imza atıldı. Kurulan spor okullarında Karate eğitimi alan çocuklar kuşak ve sertifikalarını polislerin elinden aldılar.

Beylikdüzü Belediyesi, İlçe Milli Eğitim ve Emniyet Müdürlüğü çocuklar için açtıkları spor kursu ile örnek bir projeyi hayata koydular. Emniyet Milli Eğitim Spor Okulu tarafından karate eğitimi alan çocuklar kuşak yükseltme ve sertifika töreninde öğrendikleri eğitimi sergileme fırsatı da yakaladılar.

 Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hacıoğlu ve İlçe Emniyet Müdürü Özcan Yanmaz’ın elinden yeni kuşak ve sertifikalarını alan çocuklar, aileleri ile sevinçli bir gün yaşadılar. Çocuklar polislere kendileri için düzenledikleri kurs için teşekkür ederek çiçek takdim ettiler.

Son günlerde oldukça yoğun mesai yapan polisin gecesini gündüzüne katarak, çocuklara spor eğitimi vermeye de devam ettiğini ifade eden Emniyet Müdürü Özcan Yanmaz, çocukları kötü alışkanlıklardan ve olumsuz davranışlardan uzak tutmak için bu spor programını gerçekleştirdiklerini, bunda da başarılı oldukları için sevinçli olduklarını söyledi.

 “Polis de bizim halk da bizim…”

 Çocuklar için karate kursu açan Emniyet İlçe Milli Eğitim Spor Okulu’nu çalışmalarından dolayı tebrik eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, karate kurslarını başarı ile bitiren ve kuşak atlayan çocuklara kuşak ve sertifikalarını verdi.  Polisin her zaman vatandaşın yanında olduğunu ve bu kuruma sahip çıkılması gerektiğini ifade eden Başkan Yusuf Uzun, “Polis bizim polisimiz, halk bizim halkımız. Burada çok güzel bir birliktelik var. Ortaya çok özel bir proje çıktı. Çocuklarımız için düzenlenen bu projede emeği geçen herkesi tebrik ediyorum” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.