Sandıkçı’dan tam destek

Sandıkçı’dan tam destek
Büyükçekmece Tüketici’yi koruma ve Bilinçlendirme Derneği Başkanı Sevgi Emanet ve yönetimi Büyükçekmece Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Avni Sandıkçı’yı makamında ziyaret etti.
15 – 21 Mart tarihleri arasına denk gelen Dünya Tüketici Haftası hakkında Okullar arası bir organizasyon düzenleyecek olan Tüketici Derneği’ne, Sandıkçı tam destek verdi. Okullarda yapılacak “Bilinçli Tüketim” konulu yarışmalarda öğrencilere yarışma ve hediyeler kazanma imkanının sunulacağını vurgulayan dernek başkanı Sevgi Emanet “Biz dernek olarak bu özel ve çok önemli haftaya çocuklarımızı da dahil etmek istedik. Biliyoruz ki yarının temellerini çocuklarımız atacaklar. Bilinçli tüketimin önemini çeşitli branşlarda yapılan çalışmalarla anlatacaklar ve hayal güçlerini gösterecekler. Öğretmenlerden oluşan bir heyet ise yapılan çalışmaları değerlendirecek. Umarım istediğimiz amaca ulaşan bir organizasyona imza atarız. Bunun için sizden Milli Eğitim Müdürümüz olarak desteğinizi bekliyoruz “dedi.
Desteğimizi sonuna kadar göstereceğiz
Büyükçekmece Tüketiyi Koruma ve Bilinçlendirme Derneği Başkanı Sevgi Emanet’in cümleleri üzerine söz alan Büyükçekmece Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Avni Sandıkçı ise “Bu tür organzasyonlara her zaman değer verdik ve destek olduk. Ben bireysel olarak bu tür derneklerin desteklenmesine çok dikkat ediyorum. Okullar ve katılım noktasında desteğimizi sonuna kadar vereceğiz. İnşallah amacına ulaşan bir organizasyon olacaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.