SBS’DE BÜYÜKÇEKMECE BAŞARISI

SBS’DE BÜYÜKÇEKMECE BAŞARISI
Büyükçekmece Kaymakamı Dr. İsmail Gündüz’ün göreve geldiği günden bu yana eğitim ve öğretime gösterdiği ilgi sonuçlarını vermeye devam ediyor. SBS’de 2 öğrencimiz 500 tam puan aldı…

     Eğitim-öğretim açısından son 4 yıldır büyük bir başarı yakalayan Büyükçekmece, en son açıklanan SBS ile de bu başarısını kanıtlamış oldu.  İlköğretim öğrencilerimizin girmiş oldukları Seviye Belirleme Sınavlarında alınan puanlar ilçenin eğitim kalitesinin arttığını bir kez daha gösterdi. 2012 Seviye Belirleme Sınavı (SBS) sonuçlarına göre sınava giren 3026 öğrenciden; 2 öğrencimiz 500 tam puan almış, 225 öğrencimiz 450 ve üzeri puan, 381 öğrencimiz 400 ve 450 aralığında, 554 öğrencimiz 350 ve 400 aralığında puan alarak başarılarını sergilediler.   

Büyükçekmece Kaymakamı Dr. İsmail Gündüz’ün Amerika’da oluşu nedeni ile bir basın açıklaması yapan BÜYÜKÇEKMECE KAYMAKAMLIĞI  şu ifadelere yer verdi:

İlçemiz okullarında eğitim-öğretim kalitesini artırmak adına bütün imkânlar seferber edilmiş, Büyükçekmece Kaymakamlığı olarak hummalı bir çalışma içerisine girilmiştir. Öğrencilerimizin başarısını yükseltmek amacıyla kendilerine maddi ve manevi olarak  her türlü destek verilmiş olup, onlara bu zorlu süreçte elimizden geldiğince yardım etme gayreti içinde olduk. Yoğun geçen bu çalışma süreci  sonucunda Seviye Belirleme Sınavında alınan başarılar başta öğrencilerimiz olmak üzere, bizlerin ve velilerimizin yüzünü güldürmüştür. Büyükçekmece Kaymakamlığı olarak temennimiz bu başarıların her geçen sene artarak devam etmesidir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.