Sekman, Mektebim Okulları’nın konuğu oldu

Sekman, Mektebim Okulları’nın konuğu oldu
Mektebim Okulları Silivri İlköğretim Kampüsü, aileleri Kişisel Gelişim ve Sosyal Başarı Uzmanı Mümin Sekman’ın konuk olduğu seminerde bir araya getirdi.

Ailelerin yoğun olarak katılım gerçekleştirdiği seminer Sekman’ın; Motivasyon ve Yaşanmış Hikâyelerden örnekler veren konuşmasıyla başladı. Sekman, ailelerin çocukları için en çok merak ettiği Okul Başarısı-Hayat Başarısı konuları üzerine açıklamalar yaparken; çocukların başarılı olması için model alma yöntemini kullandığını da sözlerine ekledi.

Kişisel Atalet nedir, Ataletsizliği nasıl yeneriz, İçsel ve dışsal sınırlandırmalar nelerdir gibi başlıklar hakkında detaylı bilgi veren Kişisel gelişim uzmanı, zaman zaman deneyimlerini de aktararak ailelerin sorularını cevapladı.

Seminer sonrası velilere Mektebim Okulları tarafından Sekman’ın en çok satan “Her Şey Seninle Başlar’’ adlı kitabı dağıtıldı. Mümin Sekman’dan kitaplarını imzalı bir şekilde alan veliler, Mektebim Okulları yöneticilerine teşekkürlerini ve Mümin Sekman ile tanışmaktan dolayı duydukları mutluluğu ifade etti.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum