Silivri Lisesinden kaynaşma yemeği

Silivri Lisesinden kaynaşma yemeği
AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş Silivri Lisesi Okul Aile Birliği tarafından Mega Saray’da düzenlenen tanışma ve kaynaşma yemeğine katıldı.

Silivri Kaymakamı Salih Keser, İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Kayapınar, Silivri Belediyesi önceki dönem Belediye Başkanı Hüseyin Turan, Bağımsız Belediye Meclis Üyesi Yılmaz Kandemir, Silivri Lisesi Müdürü Levent Gürsoy, AK Parti Silivri İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Silivri Lisesi emekli öğretmenleri ve bazı davetlilerinde katıldığı yemekte, eski mezunlara okula olan destek ve katkılarından dolayı plaket takdimi yapıldı.

 Karakaş ve Turan lise yıllarını anlattı
Silivri Lisesi Okul Aile Birliği tarafından organize edilen ‘Tanışma ve Kaynaşma’ yemeğine katılımın az olması dikkatlerden kaçmazken, Okul Aile Birliği Başkanı Gürsu Tuna ve başkan yardımcısı Alpaslan Çalış programa ilişkin yaptıkları açıklamada, gece için hazırlanan davetiyelerin tamamının dağıtıldığını, buna rağmen katılımın az olmasının üzücü olduğunu ifade ettiler. Daha sonra birer konuşma yapan Silivri Lisesi eski mezunlarından AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ve önceki dönem Belediye Başkanı Hüseyin Turan, okul yıllarında yaşadıkları olayları ve o günkü Silivri’yi anlatarak katılımcıları eski günlere götürdü. Silivri Lisesinde 10 yıl görev yapmış olan ve şimdi Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü olan İkram Kayapınar ve Silivri Kaymakamı Salih Keser’de Silivri Lisesinin yetiştirdiği önemli değerlerden ve okulun Silivri için öneminden bahseden birer konuşma yaptı. Bağımsız Belediye Meclis Üyesi Yılmaz Kandemir ise yemeğe katılımın az olmasına vurgu yapan konuşmasında, gerekirse yeniden Silivri Lisesi Mezunları Derneğini kuracaklarını ifade ederek, mezunlardan vefa beklediğini dile getirdi.  Tanışma ve Kaynaşma yemeği, Levent Gürsoy, İkram Kayapınar, Metin Karakaş, Hüseyin Turan, Yılmaz Kandemir ve Silivri Kaymakamı Salih Keser’e plaket verilmesinin ardından Silivri Lisesi öğrencilerinin mini konseri ile sona erdi.

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.