SİNANOBA’YA SAĞLIK MESLEK LİSESİ GELİYOR

SİNANOBA’YA SAĞLIK MESLEK LİSESİ GELİYOR
Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinden olan hayırsever Hüseyin Deniz ve Zeki Özber Sinanoba da Sağlık Meslek lisesi yaptırıyor.
BİRİKİMLERİNİ SİNANOBA’YA YATIRDI
Büyükçekmece Kaymakamlık makamında, kaymakam İbrahim Yurdakul’unda hazır olduğu imza töreninde, Bağışçılar Hüseyin Deniz, Zeki Özber 24 derslikli Münevver ve Kemal Özber Anadolu Sağlık Meslek Lisesi’nin protokolüne imza attılar. Büyüyçekmece’ye bağlanan Celaliye’de daha önce ilkokul olarak kullanılan 9 derslikli Sağlık Meslek Lisesi yılda 70 öğrenci alıyorken yeni yapılan Münevver ve Kemal Özver Sağlık Meslek Lisesi’ne yılda en az 150 öğrenci alınacağı söylendi.

AK Parti İlçe Başkanı Celal Babayiğit ve  İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Avni Sandıkçı’nında katıldığı imza töreninde konuşan Bağışçı Hüseyin Deniz ’’Biz çalıştık kazandık ve yatırımlarımızı diğer dünya için yapmaya devam ediyoruz’’ Dedi.  Ak Parti Büyükçekmece ilçe Başkanı Av. Celal Babayiğit ise imza töreninde yaptığı konuşmada ‘’Büyükçekmece’de her meselenin yanında eğitim öğretim en önemli mesellerimizdir.

Çocuklarımızın ülkemizin, medeniyetimizin geleceği ancak çağın şartlarına uygun eğitimle sağlanabilir, bu nedenle eğitime ne kadar katkı yapılırsa yapılsın azdır. Hayırsever vatandaşlarımızın Büyükçekmece’ye yardımı ile kazandıracakları okul olan  SAĞLIK MESLEK LİSESİNİN eğitime sağlayacağı katkının yanın da ülkesine ve milletine karşı sorumluluk duygusuyla gösterdikleri bu fedakarlığın toplumumuza örnek teşkil etmesi ve özel bir önem, fayda içermektedir’ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum