Turizm Haftası Kutlamaları renkli geçti…

Turizm Haftası Kutlamaları renkli geçti…
Kumburgaz Anadolu ve Turizm Meslek Lisesi Turizm Haftası etkinlikleri düzenledi...




Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Turizm haftası nedeni ile Kumburgaz Anadolu ve Turizm Meslek Lisesinin düzenlediği programa katıldı.

Programda, Kumburgaz Anadolu ve Turizm Meslek Lisesi öğrencilerinin okuduğu şiirler ve şarkıların ardından Gökcan Kolejinin konuk ettiği yabancı asıllı misafir öğrencilerin hazırlamış oldukları folklorik gösteriler kutlama gününe renk kattı.
Her yıl 15 - 22 Nisan tarihleri arasında Turizm Haftasının kutlandığını dile getiren Okul Müdürü Kenan İlhan, “Yurdumuz, turizm zenginlikleri bakımından dünyanın sayılı ülkelerinden biridir. Bir ülkede turizmin gelişmesi için bazı koşulların gerçekleşmesi zorunludur. Yolların güzel olması, ulaşım araçlarının gelişmiş olması, konaklama yerlerinin rahat ve temiz olması gereklidir ” dedi.

Ülkeye turist gelmesini istiyorsak, güler yüzlü, iyiliksever, temiz, hoşgörülü olmamız gerekir diyen Okul Müdürü Kenan İlhan, “Ülkemizin doğal zenginliklerini, anıtlarını, tarihi eserleri, müzeleri görmek, güneşinden, denizinden, kaplıcalarından yararlanmak, dinlenmek, eğlenmek için gelen turistlere kapılarımızı ardına kadar açıp, yardımcı olmalıyız. Bu noktada okul olarak, Turizm sektörüne kalifiyeli eleman yetiştirmek için, elimizden gelen en iyi eğitimi öğrencilerimize vermekteyiz” şeklinde konuştu.
Programa; Büyükçekmece Kaymakamı İsmail Gündüz, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, İlçe Milli Eğitim Müdürü H.Avni Sandıkçı, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, İlçe okullarının Müdürleri ve Okul Aile Birliği üyeleri katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.