Türkiye'nin kaderi belirlenecek

Türkiye'nin kaderi belirlenecek
Türkiye Eğitimciler Sendikası Eğitim BirSEN'in Eser Otel'dedüzenlediği toplantıya katılan AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Av. Celal Babayiğit, belediye olarak tüm öğrencilerimizin kırtasiye ihtiyaçları, okulların temizlik ihtiyaçları ve güvenl
TürkiyeEğitimcilerSendikasıEğitimBirSEN'in Eser Otel'dedüzenlediğitoplantıyakatılan AK PartiBüyükçekmeceBelediyeBaşkanAdayıAv. Celal Babayiğit, 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerin Türkiye'nin kaderini belirleyeceğini belirterek, "Ya eski cuntaların kol gezdiği Türkiye'ye geri dönülecek, ya da hukuk karşısında herkesin eşit olduğu demokratik bir Türkiye yoluna devam edecek" dedi. AK Parti İlçe Başkanı Selahattin Küçük ve bazı AK Parti meclis üyesi adayının da katıldığı programa eğitimciler büyük ilgi gösterdi. Babayiğit ve ekibini aralarında görmekten son derece mutlu olduğklarını iafade eden sendika üyeleri de yaptıkları konuşmalarda eğitimin önemine vurgu yaptı.



Zor günler geçirdiniz

AK Parti Adayı Av. Celal Babayiğit konuşmasının devamında her zaman sendikalı kardeşlerinin yanında olacağının altınıçizerek, "Eğitim Bir SEN'in zor bir süreçten geçerek bugünlere geldiğini biliyoruz. Sendikacılığın kırıp-dökmek olarak algılandığı bir zaman diliminde kurulan Eğitim Bir SEN, çok sayıda eğitimcinin hakkını savunmuş ve alanında da başarılıolmuştur. Bu gayretlerinden ötürü kendilerine teşekkür ediyoruz" açıklamasını yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.