TÜYAP’ta Gastronomi Festivali

TÜYAP’ta Gastronomi Festivali
Her yıl dünyanın çeşitli ülkelerinden seçkin şeflerin katıldığı 12. Uluslararası Gastronomi Festivali TÜYAP Mutfak Günlericoşkulu bir şekilde başladı.
35 ülkenin katılımıyla düzenlenen festivalde ünlü şefler kendi aralarında, Türkiye'nin birçok yerinden gelen 5 yıldızlı otellerin şefleri ve bunun yanında birçok üniversite ve lise öğrencisi görkemli şovlar eşliğinde yarıştılar. 

Kumburgaz Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’nin Türkiye Aşçılar federasyonu organizatörü Gürsel Keleş ile birlikte tüm öğretmen ve öğrencilerine çeşitli sorumluluk ve görevler verildi. Öğrenciler yarışma alanında rehberlik, turnike geçişlerinde bilet ve yaka kartı düzenleme ve fuarın çeşitli organizasyonlarında görev aldılar. 

Yapılan yarışmalarda Kumburgaz Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’nden çok sayıda öğrenci çeşitli dallarda ödül aldılar. 

TÜYAPFuar Merkezi’nde düzenlenen kahvaltı programında da Büyükçekmece Kaymakamı İbrahim Yurdakul, Büyükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Avni Sandıkçı, Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü Yafes Bakırcı, Haberdar Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Mert ve yerli yabancı çok sayıda şefler, okul müdür ve müdür yardımcıları katıldı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.