Uğur Koleji'nden engelsiz araç desteği

Uğur Koleji'nden engelsiz araç desteği
Uğur Eğitim Kurumları Kurucusu Kemal KOÇAK, Uğur Koleji yöneticileri, öğretmenleri, okul aile birliği ve velilerinin katkılarıyla alınan engelsiz araç TOFD Hüsnü Ayık Bakım Merkezi'ne teslim edildi.
Kurulduğu 2009 yılından bu yana toplumsal dayanışma, destekçi ve bağışçıların katkıları ile 18 yaşını doldurmuş Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Hüsnü Ayık Bakım Merkezi, uzun zamandır ihtiyaç duyduğu engelli minibüsüne Uğur Koleji’nin destekleri ile kavuştu.

İstanbul Beylikdüzü – Gürpınar’da yer alan TOFD Hüsnü Ayık Bakım Merkezi’nde yapılan araç teslim töreninde Uğur Koleji Genel Müdürü Haluk Koçak, Uğur Koleji Yönetimi ve öğretmenleri ile Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Genel Başkanı Ramazan Baş, Genel Başkan Yardımcısı Semra Çetinkaya, dernek çalışanları ve bakım merkezi sakinleri bir araya geldi.

Teslim töreninde söz alan TOFD Genel Başkanı Ramazan Baş duyarlılığı ve desteklerinden ötürü Uğur Koleji Ailesi’ne teşekkür etti.

Uğur Koleji olarak daha birçok güzel çalışmada TOFD ile bir arada olacaklarının altını çizen Koçak ; ”Bizlerin yanında yer alarak bu desteğe katkıda bulunan yönetimimize, Okul Aile Birliğimize, velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederim.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.