ÜNİVERSİTEDE YENİ BÜLÜMLER TANITILDI

ÜNİVERSİTEDE YENİ BÜLÜMLER TANITILDI
İstanbul Esenyurt Üniversitesi yeni açılan bölümleri için üniversite konferans salonunda tanıtım toplantısı gerçekleştirdi.

ESENYURT ÜNİVERSİTESİNİN YENİ AÇILAN BÖLÜMLERİ ÖĞRENCİ BEKLİYOR

 

Esenyurt Üniversite’sinin açılacak yeni bölümleri tanıtım toplantısına Esenyurt Belediyesi Meclis Üyeleri, Başkan danışmanları, İlçe daire amirleri, İl dernekleri ve federasyon başkanları, mahalle muhtarlar ve üniversite öğretim görevlileri katılım gösterdi.

 

“ÜNİVERSİTEMİZİ TANITMALIYIZ”

Yapılan tanıtım toplantısında konuşan Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Av. Emin Batmazoğlu; Esenyurt Üniversitemize İlçemizden %30 civarında öğrenci geliyor. Öğrencilerimizin %70’lik kısmını ise Anadolu’dan ve İstanbul içinden öğrencilerimizi kapsıyor. Kendi ilçemizdeki öğrencinin daha fazla olması gerekiyor. Üniversitemiz yeni olduğu için tanıtımını tam anlamıyla yapamadık. İl derneklerimiz ve Muhtarlarımızdan istediğim üniversitemizi halkımıza ve çevredeki tanıdıklarımıza anlatılmasını rica ediyorum. Çünkü en çok halkımızla iç içe olan muhtarlarımız ve dernek başkanlarımızdır. Esenyurt Üniversitemiz için dergi ve broşür ile tanıtımını düşünüyoruz. Önümüzdeki süreçte ise tanıtım araçlarımız ile İstanbul’un diğer ilçelerinde çeşitli etkinlikler ile üniversitemizin tanıtımını yapacağız” dedi.

 

“YÖK’E VERDİĞİMİZ SÖZÜ TUTACAĞIZ”

Sözlerine devam eden Batmazoğlu; “ Üniversitemizde eğitim konusunda eksikliğimiz yok. Şuan üniversitemizde bölümlerimizin 4’de 1’ini açtık. Toplam açılacak olan 54 bölümümüz var. Bölüm açabilmemiz içinde öğrenci kontenjanımızı doldurmamız gerekmektedir. Esenyurt Üniversitesi olarak diğer üniversitelerden eğitim ve bölümlerimiz konusunda hiç bir eksiğimiz yok. Sadece öğrenci eksikliğimiz var. Bunu da inşallah muhtarlarımızı ve İl derneklerimiz, sivil toplum kurumlarımız ve vatandaşlarımızın desteğiyle en kısa sürede tamamlayacağız. Esenyurt Üniversitesi olarak YÖK’e verdiğimiz sözümüzü tutacağız ”dedi.

 

“SİZLERLE ÖĞRENCİ EKSİĞİMİZİ TAMAMLAYACAĞIZ”

Emin Batmazoğlu ardından konuşmasını yapmak üzere kürsüye gelen Esenyurt Üniversitesi Rektör Yardımcısı Tuncer Çelik; “ Esenyurt Üniversitesi olarak çok büyük bir ivme göstermiş bulunmaktayız. Üniversitemizde eğitim konusunda hiçbir eksikliğimiz yok çok değerli öğretmenlerimizle kısa sürede çok büyük bir yol kat ettik. Binamızı küçük görünmesin her üniversitede ne varsa bizde de hepsi mevcuttur. 18 yeni bölüm açtık sadece öğrencimizi bekliyoruz. Yeni açılmış üniversite olmamıza rağmen çok iyi bir şekilde ilerliyoruz daha da iyi olacağız” ifadelerini kullandı.

 

Esenyurt Üniversitesinde Yeni Açılan Bölümler;

 

İşletme ve Yönetim Bilimler Fakültesi; İşletme, İşletme(İngilizce), Siyaset Bilimi, (Siyaset Bilimi (İngilizce), Uluslararası Ticaret, Uluslararası Lojistik ve Taşımacılık.

Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi; Elektrik Elektronik Mühendisliği(İngilizce),

İç Mimarlık.

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu; Spor Yöneticiliği

Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu; Uluslar Arası Ticaret

 

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu;  Çocuk Gelişimi

 

Meslek Yüksekokulu; Bilgisayar Programcılığı, İşletme Yönetimi, Lojistik, Dış Ticaret, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, İş Sağlığı ve Güvenliği, Radyo ve Televizyon Programcılığı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.