Veliler reklamlarda oynadı

Veliler reklamlarda oynadı
Adını Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu “Millet Mektepleri”nden alan Mektebim Koleji, 2015-2016 eğitim öğretim yılı yeni kayıtlar için düzenlenen reklam çalışmalarında okulun gerçek velileri ile çalıştı.

Farklı alanlarda kendilerine ve dünyaya değer katacak, motivasyonu yüksek, yetenekli ve başarılı gençler yetiştirmeyi hedef kılan Mektebim Koleji böylece yaptığı reklam çalışmasıyla da farklı bir örnek sergilemiş oldu.

CHP Büyükçekmece belediye Meclis Üyesi Tarık Erdoğan'ın eşi Ebru Erdoğan da reklam çalışmalarında boy gösteren velilerden birisi.

10 bine yakın öğrencisi ve 27 kampüste 63 okuluyla eğitim sektörünün yeni yıldızı olan Mektebim Koleji, çağdaş ve modern eğitim ortamlarında en son teknolojileri kullanarak öğrencilerine dünya standartlarında eğitim imkânları sunan okullardan birisi.

 

 4 yılda 100 kampüs hedefine adım adım yaklaşan Mektebim Koleji, “Akıllı Kampüs” teknolojilerini uygulayabildiği güçlü altyapısı, kalıcı öğrenmeye uygun fiziki ortamları, yabancı dil eğitimi ve özgün eğitim modelleriyle öğrencilerini geleceğe hazırlıyor...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.