‘Yaz Okulu’ başlıyor

‘Yaz Okulu’ başlıyor
Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademileri’nin öğrencilere yönelik “Yaz Okulu” 30 Haziran Pazartesi günü eğitime başlayacak.

Büyükçekmece Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde yer alan, Halk Akademisi Meslek Edindirme Kursları, BMK’da bir, diğer bölgelerde ise iki dönem olarak faaliyet gösterecek.

 Amacına hizmet edecek

 Amaçlarının Büyükçekmece'yi eğitim, kültür ve sportif bir kent olarak anılır hale getirmek olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Büyükçekmece Belediyesi olarak, yaz okulları ve yaz spor okullarını çok önemsiyoruz. Öğrencilerimizin bilgi ve becerilerini geliştirebilmeleri adına ne gerekiyorsa onu yapıyoruz. Her bir öğrencimizin bu kurslardan en iyi verimi alacağına inanıyorum. Ayrıca öğrencilerimiz bu şekilde yaz tatillerini de en iyi şekilde değerlendirmiş olacaktır” dedi. Dr. Akgün, kültür, eğitim ve sportif faaliyetlere verdikleri destek nedeniyle Büyükçekmece halkına, öğrenci velilerine ve öğretmenlere de teşekkür etti.

 Kayıtlar devam ediyor

 Öğrencilerin yaz tatillerini daha verimli geçirebilmeleri, bilgi ve becerilerini geliştirebilmeleri amacıyla açılacak kurslar, Büyükçekmece Halk Akademisi BMK’nın yanı sıra Çakmaklı, Kumburgaz, Sinanoba ve Tepecik bölgelerinde 30 Haziran Pazartesi günü başlayacak. Celaliye ve Kamiloba’dan gelecek taleplerin yeterli sayıya ulaşması durumunda buralarda da kurslar açılacak.

  Yaz Okulu, Büyükçekmece BMK’da sadece 30 Haziran – 25 Temmuz tarihleri arasında tek dönem açık olacak. Diğer bölgelerde ise, birinci dönem 30 Haziran – 25 Temmuz, ikinci dönem 4 – 29 Ağustos olarak belirlendi. Kursiyerlere İngilizce, bilgisayar ve resim dersi eğitimi verilecek.

Resim dersi için 7 – 13 yaş arası öğrenciler, İngilizce ve bilgisayar kursları için 4.5.6.7 ve 8’inci sınıf öğrenciler kayıt yaptırabilecek.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.