Yok böyle yetenek

Yok böyle yetenek
Küçükçekmece’nin genç yetenekleri, hünerlerini Cennet Bilgi Evi’nin düzenlediği yetenek yarışmasında sergiledi. TV ekranlarındaki yetenek yarışmalarına benzer bir formatta hazırlanan programda sahneye çıkan Bilgi Evi öğrencileri, performanslarıyla göz
Küçükçekmece Belediyesi Bilgi Evleri, eğitime yaptığı katkının yanı sıra öğrencilerin daha sağlıklı birer birey olabilmeleri için gerekli sosyal etkinlikler de düzenliyor. Bu kapsamda Cennet Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen yetenek yarışması birçok hünerli genci bir araya getirdi. Yarışmada birbirinden yetenekli onlarca genç, şiir müzik ve yetenek dalında özenle hazırladıkları gösterilerle jüriyi etkilemeyi başardı. Bu hünerli gençleri arkadaşları ve aileleri de yalnız bırakmadı. 
 
ÖĞRENCİLER EĞLENCEYE DOYDU
 
2008 yılından beri faaliyette olan Cennet Bilgi Evi’nin düzenlediği yarışma eğlenceli görüntülere sahne oldu. Öğrenciler şiirler okudu, şarkılar söyledi, birbirinden güzel performanslarla yeteneklerini sergiledi. Bilgi evi öğrencilerinden Ufuk Göçer’in tekno dans performansını ise katılımcılar büyük bir keyifle izledi. Öğrencilere arkadaşları tezahüratları ile destek verdi. Toplamda 20 gösterinin sergilendiği yarışmada tempo hiç düşmedi. 
 
ÇOCUKLARA FIRSAT VERİN 
 
Bilgi Evleri Eğitim Koordinatörü Yüksel Çetin, “Eğitim yuvalarımızda 27 bin üyeye ulaştık. 3 bilgi evi daha yapım aşamasında. Bilgi evleri olarak yükselişimize devam edeceğiz. Bu yarışmalarda derece alan çocuklarımızı başka yarışmalara da göndereceğiz. Yarışmaya öğrenciler 10 günde hazırlandı. Görüyoruz ki çocuklarımıza fırsat verdiğimizde yeteneklerini iyi bir şekilde gösteriyorlar ve kabiliyetlerini geliştiriyorlar. Çocuklarınızın arkasında durun, onlara destek olun.” diyerek ailelere tavsiyede bulundu.
 
Bilgi evi öğretmenlerinin jüri üyeliği yaptığı yarışmada; şiir dalında “Bilgi Evleri” şiiri ile Hande Acar, yetenek dalında tekno dans gösterisi ile Ufuk Göçer, müzik dalında ise sergiledikleri ikili performansları ile Duhan Küçük ve Soner Şeylan birinci oldu. Dereceye giren öğrencilere ödülleri Bilgi Evleri Koordinatörü Yüksel Çetin tarafından verildi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.