MALTIZ ESKİ İSMİ ‘HASIR’A KAVUŞTU

MALTIZ ESKİ İSMİ ‘HASIR’A KAVUŞTU
MALTIZ ET LOKANTASI, 20 yıl geriye dönerek tekrar HASIR ismini aldı. Zengin Türk mutfağından et ağırlıklı ürünleri sunarak yaklaşık 20 (yirmi) yıldır müşterilerini damak zevki ile tanıştıran eşsiz mekânlarımızdan birisi olan MALTIZ yılların birikimi ve t

 İŞTE HASIR SERÜVENİ

 Yeşilyurt Hasır Et Lokantası olarak hizmet vermeye başlayan bu güzel mekanın ve işletmecisi Yüksel Kırcı’nın mesleki geçmişini, bu günlere gelişini şöyle anımsayabiliriz.

 Yüksel Kırcı 1972’li yıllarda Yakacık HASIR’da ilk işletmeciliğine ortak olarak adımını atmıştır. Bilahare Yeşilyurt’a taşınan lokanta popülaritesini 1980’li yıllarda sağlamış ve sağlamlaştırmıştır. Artık bu isim yurt içinde ve yurt dışında sağlıklı ve leziz etlerle birlikte anılır olmuştur. Etin seçimi ve işlenmesi konusunda uzmanlaşan, haklı bir isim yapan Yüksel Kırcı elde etmiş olduğu bilgi ve birikimi müşterilerine sunarken yurt içi yurt dışı fuarlara katılarak süreli ve süresiz yayınları izleyerek mevcut bilgi ve birikimini de sürekli olarak artırmış, yenilemiştir. Artık Yüksel Kırcı uluslar arası festival ve fuarların aşina ismi ve ödüllü işletmecisidir.

Lokantacılık sektörü çağımızdaki değişim ve gelişime uygun olarak hızlı bir şekilde gelişirken Yüksel Kırcı’da kendi bilgi ve birikimini bu hıza ayak uyduracak şeklide sürekli olarak yenilemiş, geliştirmiş ve çeşitlendirmiştir.

HASIR’ın bulunduğu alana beş yıldızlı otel yapılması planlanıp bu proje hayata geçirilince, HASIR’dan ayrılan Yüksel Kırcı Galleria Ataköy’de Türk mutfağını ve ürünlerini Fast-Food tarzında Türkiye’de ilk kez sunarak işletmeye açmıştır.

1994 yılı ortalarında yeni bir isim,yeni birişletme ve yeni bir marka yaratmak arzusu ile  MALTIZ ET LOKANTASI açıldı.   MALTIZ Turistik Tesisler ve İşletmeleri Ltd.Şti. 1994 yılında bu düşüncelerle Güzelce B.Çekmece’de faaliyetine başladı ve kısa sürede yörenin ve İstanbul’un takdir ve beğenisine muhatap oldu.

 

YENİDEN HASIR!

 

2011 yılında ise yeniden Yeşilyurt Hasır Et Lokantası ile hizmet vermeye başlayan mekanın  menüsü et ve et ağırlıklı bir menü olup etin tüm çeşitlerini damak zevkinize uygun olarak nostaljik sakin ve huzurlu bir atmosferde sunuyor.

Yeşilyurt Hasır Et Lokantası’nın gayesi müşterinin bilinçli tercihlerine cevap vererek hijyenik bir ortamda kaliteyi ve lezzeti Türk insanının damak zevkine uygun olarak sunabilmektir. Tüm çabalar bu amaca yönlendirmiştir.

Yeşilyurt Hasır Et Lokantası İstanbul ili Büyükçekmece ilçesi Güzelce mevkiinde E-5 yolu üzerinde faaliyet gösteren 400 kişi kapasitelidir. Yazlık ve kışlık bölümleri mevcut olup, servis saatleri 12.00-24.00’dır ve kapalı olduğu gün yoktur.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum