68 engelli genç 'Son Adım Cumhuriyet'i sergiledi

68 engelli genç 'Son Adım Cumhuriyet'i sergiledi
Bakırköy Belediyesi tarafından düzenlenen Çanakkale Zaferinin 100. Yılı Anma etkinliklerine katılım yüksek oldu.
Bakırköy Belediyesi tarafından düzenlenen Çanakkale Zaferinin 100. Yılı Anma Etkinlikleri kapsamında Bakırköy Belediyesi Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi’nde sahne alan 68 zihinsel engelli çocuk oynadıkları Son Adım Cumhuriyet adlı oyunla izleyenleri büyülediler.

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’nun ve binlerce Bakırköylünün izlediği oyunun sonunda çocuklar ayakta alkışlandı.

NEKSAV(Nakipoğlu Eğitim Kültür Sanat Vakfı) tarafından sahnelenen oyunun sonunda Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, NEKSAV Başkanı Hilmi Nakipoğlu’na çocuklar adına çiçek verdikten sonra yaptığı konuşmada, ”Bütün çocuklarımızın alnından öpüyorum. Sabırla ve yürekle kendilerine emek veren ailelerini ve öğretmenlerini kutluyorum.”dedi.

BAŞKAN KERİMOĞLU BELKIS AKKALE’YE EŞLİK ETTİ

Bakırköy Belediyesi’nin düzenlediği anma etkinliğinin akşam ki bölümünde de Gazeteci-Yazar Orhan Karaveli’nin imza günü ve söyleşisi, Prof. Dr. Turgut Göksoy’un Çanakkale’nin bilinmeyenleri söyleşisi ve Belkıs Akkale’nin şefliğinde Bakırköy Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu’nun Çanakkale Türküleri konseri yapıldı. Koronun söylediği “Gelin Canlar Bir Olalım” türküye sahneye çıkan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu da eşlik etti.

Başkan Kerimoğlu etkinliğin ikinci gününün sonunda yaptığı değerlendirmede konserler, müzik dinletileri, söyleşiler, sunumlar, tiyatro gösterileri ve Çanakkale Objeleri Sergisiyle bir hafta sürecek etkinliğe bütün İstanbulluları davet etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.