AK Parti’den AK Kabare

AK Parti’den AK Kabare
Silivri AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen “ Süt kardeşler” tiyatro gösterisi Ertuğrul Gazi İlköğretim Okulu solonun da oynandı.

 Öğretmenliğini Müslüm Bayhoca’nın yaptığı “ Süt Kardeşler” tiyatro gösterisinde, Ünlü Sinema Sanatçısı Hikmet Taşdemir, Semra Kösalan, Ahmet Geyik,  Serhat Yönet, Seren Tezcan, Mucip Kazdal, Aslıhan Doğu ve Çağlar Aksu oynadı. Silivri’nin tanınmış simaları tarafından oynan “ Süt Kardeşler” tiyatro gösterisi izleyenlerin beğenisini topladı.

Minik Zümrüt ayakta alkışlandı

Tyatro gösterisinin ardından oyunda sahne alan  Mucip Kazdal’ın 7’di yaşındaki minik kızı Zümrüt Kazdal’ın  İstiklal Marşımızın 10 kıtasını bir solukta vurgu yaparak okuması ise salondakileri hem gugurlardırdı hem de duygulandırdı. Minik Zümrüt Kazdal izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.

Müslüm Bayhoca  AK Kabera Kültür ve Sanat Etkinlikleri hakkında şunları söyledi; “ AK Keberenin Kültür ve Sanat dalında hazırlıklarına 3 ay önceden  başlamış olup sanatsal ve görsel çalışmalarına 28-29-30. 04 tarihlerinde seyirci ile buluşturduk. AK Kabare ile azimle çalışmakta olup adeta güneşle geliyoruz.  Sunacağımız geniş kapsamlı kültür hizmetlerinde bizlere devamlı destek olan insana insanca sevgisini ilke edinen saygı değer Metin Karakaş’a ve Yönetimi Kuruluna sonsuz şükranlarımızı arz ederiz.” 

Haber: Fatma Sarıbıyık

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.