Akgün kitabını tanıttı

Akgün kitabını tanıttı
Büyükçekmece Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Akgün, “Modernleşmeden Küreselleşmeye Türkiye’de Yerel Yönetimlerin Tarihi ve Bugünü” isimli kitabını düzenlenen imza günü ile tanıttı.

Keleş ve Kavas Katıldı

Büyükçekmece Atirus Alışveriş Merkezi’nde düzenlenen imza törenine, Türkiye’nin önde gelen akademisyenlerinden olan ve Akgün’ün "Kentsel Gelişim Süreci’nde Büyükçekmece" konulu doktora tezini hazırlarken birlikte çalıştığı Ruşen Keleş ve Vali Kayhan Kavas katıldı. Kavas, “Türkiye’nin yerel yönetimler üzerine doktora yapmış olan tek belediye başkanı Dr. Hasan Akgün’dür. Belediyecilikte ismini efsanelerin arasına yazdıran Akgün’ün deneyimlerini gelecek nesillere aktarması mutluluk verici.” dedi.

Akgün Güven Tazeleyecek

Akgün’ün bilimsel temelleri deneyimleriyle harmanlayarak örnek bir belediyecilik sergilediğini vurgulayan Keleş, “İstanbul Üniversitesi’nde doktora yapmak her babayiğidin harcı değildir. 30 yıllık yerel yönetim deneyimi yabana atılacak bir şey değildir. Akgün’ün bildiklerini her an tazelediğini bizzat biliyorum. Önümüzdeki yerel seçimlerde sadece güven tazeleyeceğini düşünüyorum.” diye konuştu.

Gelir LÖSEV’e Bağışlandı

Keleş gibi bir akademisyenin öğrencisi olmaktan gurur duyduğunu ifade eden Akgün, “Kendimi geliştirmek için 30 yıldan bu yana mücadele ediyorum. Deneyimlerimle bilimsel gerçekleri harmanlayarak hazırladığım kitabım, üniversitelerde ders kitabı olarak kullanılacak. Geleceğin yerel yöneticilerine deneyimlerimi aktarmak için hazırladığım kitabıma hak ettiği değeri veren akademisyenlerimize teşekkür ederim.” dedi. İmza töreninde satılan 100 kitaptan elde edilen 5 bin liralık gelir, LÖSEV Vakfı’na bağışlandı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.