AKM’de Havacılık Sergisi Açıldı

AKM’de Havacılık Sergisi Açıldı
Büyükçekmece Belediyesi ve Büyükçekmece Sivil Havacılık Derneği işbirliğiyle hazırlanan "Dünden Bugüne Havacılık Sergisi" vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.
Yoğun İlgi Gösterdiler

Türk Hava Kurumu’nun 90’ıncı Kuruluş Yıl Dönümü dolayısıyla hazırlanan Dünden Bugüne Havacılık Sergisi önceki gün Atatürk Kültür Merkezi’nde havacılık tutkunlarının beğenisine sunuldu. Osmanlı’dan günümüze kadar havacılık ile ilgili gelişmelerin konu edildiği sergide, dünyaca ünlü koleksiyonculardan alınan orijinal fotoğraflar beğeni gördü. Derneğin Büyükçekmece’deki okullarda verdiği maket uçak kurslarında üretilen uçakların da sergilendiği organizasyonda, havacılık ile ilgilenenlerin dikkatini çekecek çok sayıda ürün gösterildi. Sergiyi ziyaret eden çocuklar da bilgisayarlı simulatör aracılığıyla uçak kullanarak keyifli dakikalar geçirdiler.

Büyükçekmece Semaları Renklenecek

Serginin hazırlanmasında büyük emeği geçen Büyükçekmece Sportif Havacılık Derneği Başkanı Ümit Keskin, “Türk Hava Kurumu'nun 90'ıncı Kuruluş Yıl Dönümü dolayısıyla bir fotoğraf sergisi hazırladık. Çeşitli fotoğrafçıların fotoğraflarını bir araya getirdik. Büyükçekmece Belediye Başkanımız Dr. Hasan Akgün her organizasyonumuzda bize çok destek oluyor. Büyükçekmece’de bir havacılık derneğinin olmasında büyük katkısı var. Derneğin kullanımına açtığı C47 Model uçak sayesinde 7’den 70’e her yaştan Büyükçekmeceliye havacılığı tanıtma imkanına eriştik. Bundan sonraki süreçte de çeşitli yarışmalar, sergiler ve uçuş kursları düzenleyeceğiz. Büyükçekmece’nin semaları önümüzdeki yaz aylarında çok renkli hale gelecek.” diye konuştu.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.