Alaaddin’in Sihirli Lambası Esenyurt’ta

Alaaddin’in Sihirli Lambası Esenyurt’ta
Esenyurt Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından düzenlenen çocuk tiyatrosunda ‘Alaadin’in Sihirli Lambası’ adlı tiyatro oyunu sahne aldı.
Esenyurt Belediyesi Esenyurt Kültür Merkezi Tiyatro Salonu’nda sergilenen oyun, miniklere kahkaha dolu anlar yaşattı.

“Kazanmak için çalışmak lazım”
Tiyatro oyununu birçok Esenyurtlu çocuk yanı sıra, Küçük kalpler anaokulu, Alparslan ilköğretim okulu, Erdoğanlar İ.Ö.O. ve birçok okulun öğrencileri izledi.
Altınok tiyatro ekibinin, deneyimli tiyatrocu kadrosuyla, Esenyurtlu çocukları eğlendiren oyun  ‘Aladdin’in Sihirli Lambası’ tek perde olarak gerçekleşti.
Kazanmak için çalışmanın önemini anlatan oyun, hak etmenin ve sosyal yaşamın önemine vurgu yaptı.

Eğitimler için başkana teşekkür
Esenyurtlu çocuklar, tiyatro oyunu ardından, Esenyurt Kültür Merkezinde bulunan kütüphane, internet evi, çeşitli eğitici kursların verildiği birimlerde,sosyal gelişime yardımcı etkinliklere katıldılar.

Aileleri ile tiyatroyu izlemeye gelen bazı çocukların velileri, EKM’ deki birçok eğitici faaliyete olanak sağladığı ve eğitime verdiği destekten dolayı Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na teşekkür ettiler.
Esenyurt Kültür Merkezi tarafından düzenlenen Kültür ve Sanat etkinlikleri, içerisinde çocuk ve yetişkin tiyatro, söyleşi, seminer ve konserlerin bulunacağı birçok etkinlik devam edecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.