Anadolu Ateşi'nden MEGA ŞOV

Anadolu Ateşi'nden MEGA ŞOV
75 ülkede 2750 gösteri ile 15 milyonu aşan sanatsever tarafından izlenen Anadolu Ateşi, Arenamega sahnesinde danslarıyla izleyenleri büyüledi.

Küçükçekmece Belediyesi tarafından düzenlenen gösteriye, sanatseverler yoğun ilgi gösterdi. Gösteriyi Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay da izledi.

KÜLTÜREL VE GÖRSEL ŞÖLEN

Kaynağını Anadolu’nun binlerce yıllık mitolojik  tarihinden alan Anadolu  Ateşi, hemen hemen her yöreden derlenmiş 3000 halk dansı figürü ve halk müziğini içinde barındıran danslarıyla görsel ve kültürel bir şölen sundu. Halk danslarını bale, modern dans ve dansın diğer disiplinleri ile sentezleyerek dünyaya modern standartlarda sunan Anadolu Ateşi, binlerce katılımcı tarafından beğeniyle izlendi.

‘BELEDİYE BAŞKANLIĞINA NOKTAYI KOYUYORUM’

Gösterinin Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Erdoğan’a  teşekkür ederek, gecenin anısına çiçek veren Aziz Yeniay,Arenamega’da önemli açıklamalarda bulundu.  Yerel seçimlerde yeniden başkanlığa adaylığını koymadığını açıklayan Yeniay,  ’10 yıldır sizlerle birlikteyim. Küçükçekmecemize hizmet etmek benim için her zaman mutluluk vesilesi oldu. Destekleriniz için teşekkür ederim. Ancak her güzelliğin de bir sonu vardır. 2 ay sonra belediye başkanlığına noktayı koyacağım. Yerime eski ilçe başkanımız Temel Karadeniz ön plana çıkacaktır. Güzel bir yarış olacağına inanıyorum. Hizmetlerin kesintisiz devam etmesini Yüce Allah’tan temenni ediyorum.’diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.