ANADOLU ATEŞİ’NDEN TROYA EFSANESİ

ANADOLU ATEŞİ’NDEN TROYA EFSANESİ
Küçükçekmece Arenamega'da sahne alan Anadolu Ateşi, muhteşem dans şovu Troya ile binlerce Küçükçekmeceliyi büyüledi. 3 bin yıllık Troya tarihini dansın evrensel diliyle günümüze taşıyan Anadolu Ateşi’nin gösterisine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Küçükçekmece Belediyesi tarafından organize edilen ve Vatan Şaşmaz'ın sunumuyla gerçekleştirilen etkinliği Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay ve Ak Parti Belediye Başkan Adayı Temel Karadeniz, 7 bin Küçükçekmeceli vatandaş ile birlikte izledi

AYAKTA ALKIŞLADILAR

Mustafa Erdoğan'ın genel sanat yönetmenliğini yaptığı Anadolu Ateşi Dans Topluluğu, çağı yansıtan kostümleri, nefes kesen koreografisi ile görsel bir şölene imza attı. Yaklaşık 2 saat boyunca müzik ve dansın muhteşem uyumuna şahitlik eden vatandaşlar,  Mustafa Erdoğan ve ekibini ayakta alkışladı.

OĞULLARIYLA BİRLİKTE İZLEDİ

Oğulları Ares, Güney ve Atlas babaları Mustafa Erdoğan’ı gösteride yalnız bırakmadı. Program sonunda ise, "Anadolu kültürünü, eşsiz ve mükemmel danslarıyla bizlerle buluşturdular." diyerek Mustafa Erdoğan'a teşekkür eden Aziz Yeniay ünlü sanatçıya çiçek verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.