Atatürk konulu sergi tam not aldı…

Atatürk konulu sergi tam not aldı…
10 Kasım Atatürk’ü Anma resim sergisi Atatürk Kültür Merkezin de sanat severlerle buluştu…
Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi Osman Hamdi Bey Sanat Merkezi eğitmen ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu Atatürk’ü Anma Konulu serginin açılışını Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün adına; belediye başkanımızın eşi Hatice Akgün ve Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Bayram Ali Üner gerçekleştirdi…
 
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün eşi Hatice Akgün ve Türk Sanat Müziği Sanatçısı İnci Çayırlının da katıldığı sergi açılışında Atatürk resimleri büyük beğeni topladı.
Üner; “Sanatsız kalmış bir milletin hayat damarlarından birinin kopmuş demektir. Sanat insanları yüceltiyor, toplumu yüceltiyor herkesin bir başka değerlendirilmesini ve bir başka değer kazanmasını sağlıyor. Büyükçekmece bu değerlerle bir sanat kenti olmayı başarmıştır” dedi.
 
Üner’den sonra mikrofonu alan Çayırlı;  “ Böylesine anlamlı bir serginin açılışında bulunduğum için çok mutluyum. Ulu Önder Atatürk hiç ölmedi hep yaşayacak.  Fikirleriyle ve düşünceleriyle kalbimizde resimlerde hep yer alacak” şeklinde konuştu.
 
Başkan Akgün’ün sevgi ve saygılarını ileten eşi Hatice Akgün de ; “ Sergide emeği geçen herkese teşekkür ederim. Çok anlamlı bir sergi” diye görüşlerini belirtti.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.