'Avcılar sanatı da sanaçıyı da seviyor'

'Avcılar sanatı da sanaçıyı da seviyor'
Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, Avcılar'da kültür sanat sezonunu açtı.
Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli’nin katkıları ile 2014-2015 Kültür Sanat Sezonu’nu açan Avcılar Belediyesi’nin sanat etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor. 

Kültür Sanat Haftası kapsamında Barış Manço Kültür Merkezi fuaye alanında Resim, Heykel, Elişi-Kurdele bölümü kursiyerlerinin yaptığı çalışmalar sergilenmeye başlandı.

7 Kasım 2014 Cuma günü saat 14.00' da Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli'nin açılışını yaptığı Sergi, 9 Kasım 2014 Pazar günü sona erecek. 

Açılışta bir konuşma yapan Başkan Dr. Handan Toprak Benli, şunları söyledi: “Avcılar’da her gün bir başka etkinlik yapıyoruz. Bugün de resim sergisi açtık, ressamlarla birlikte olduk. Halkımızdan gelen talepler arasında sanat etkinlikleri önemli yer tutuyor. Halkımız bizden talep ettikçe biz de daha çok sanat ve kültürel etkinlik yapacağız. İlçemin halkı, sanatı da sanatçıyı da çok seviyor.” 

“Avcılar’da her genç bir müzik aleti çalacak” projesine de değinen Başkan Toprak Benli, “Biz gençleri sanatla buluşturup kötülüklerden uzak tutacağız. Avcılar’da her genç bir sanat dalı ile ilgilenecek” dedi. 

Öte yandan, Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, 7 Kasım Cuma günü, Atatürk Düşünce Derneği’nin (ADD) Avcılar Marmara Caddesi Havuz Meydanı’nda yer alan “Atatürk Haftası Resim Sergisi’nin açılışını da gerçekleştirdi. Başkan Toprak Açılış’ta, “Atatürk Haftası’nda, Avcılar’ın tüm cadde ve sokaklarını Atamızın fotoğrafları ile donatacağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.