Başarılı Oyuncu, ‘Zebra Zaza’ yı Anlattı

Başarılı Oyuncu, ‘Zebra Zaza’ yı Anlattı
Türk tiyatrosunda başarılı aktörlüğüyle isminden söz ettiren Gökçer Genç, Cennet Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen ‘Masal Okumaları’ etkinliğinde anaokulu öğrencileriyle bir araya geldi.
Çocukların hayal dünyalarını geliştirmek, çekinmeden söz sahibi olmasını sağlamak ve onları sosyalleştirmek amacıyla Küçükçekmece Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Masal Okumaları etkinliğinde minik öğrenciler yine keyifli dakikalar geçirdi. 

İLGİYLE DİNLENDİ
Gökçer Genç programda çocuklara oyuncu ve yazar Görkem Yeltan tarafından kaleme alınan ‘Zebra Zaza’ isimli hikaye kitabını okudu. Öteki zebralardan çok farklı olan Zaza'nın kırmızı sığır, yeşil yaban öküzü ve mavi devekuşu ile tanışma hikayesini seslendirmedeki başarılı performansıyla çocuklara anlatan oyuncu, minikler tarafından ilgiyle dinlendi. 

Program sonunda Gökçer Genç, ünlü tiyatrocular tarafından seslendirilen ‘Zebra Zaza’ albümünü minik öğrenciler için imzaladı. 

OYUNCU ADAYLARINA TAVSİYELER
Sadri Alışık Kültür Merkezi’nde oyunculuk derslerine devam ettiğini ifade eden sanatçı, program sonrası da genç oyuncu adaylarına da tavsiyelerde bulundu. Bir gencin tiyatro oyuncusu olması için oyunculuğu çok istemesi gerektiğini ifade eden Genç, ‘ İlla ki oyunculuk istiyorsanız, bu düşünce olmadan yaşayamıyor olmanız ve çok çalışmanız gerekir. Tiyatro sahnesinde başarılı bir oyun oynamak, inanmakla olur. Bir tiyatrocunun kulağı dünyanın tüm çok sesli müziklerini tanımalıdır ve müzik kadar da edebiyat ve resme de ilgili olmalıdır.’diye konuştu. 



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.