Başkan kendini 'oynadı'

Başkan kendini 'oynadı'
"Ben Kadınım, Sen?" oyunu sahnelendi. Kerimoğlu oyunda rol aldı.
Bakırköy Belediyesi tarafından kadınlara karşı şiddete duyarlılığı arttırma ve mücadele amacıyla hazırlanan “Ben Kadınım, Sen?” isimli 2 perdelik tiyatro oyununda rol alan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu berdeli sonlandıran belediye başkanı rolüyle salonu dolduranlar tarafından ayakta alkışlandı.

Bakırköy Belediyesi Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi’nde sahnelenen “Ben Kadınım, Sen?” oyunu bir kadın sığınma evinde şiddet gören kadınların hikayesini anlatıyor.

Yaklaşık 50 gönüllünün rol aldığı oyunda Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu da berdel nedeniyle ailesinin yanından kaçan kızın ailesiyle barışmasını sağladı ve kızın babası olan Ağa tarafından bir daha berdel yoluna gitmeyeceklerinin sözünü aldı.
 

Oyun sonunda konuşan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu kadına yönelik şiddetin azaltılması için kamuoyunda duyarlılık ve bilinçlendirmeyi artırmak için farkındalık yaratan etkinliklere devam edeceklerini belirterek şunları söyledi: Ben de bir kız babası olarak şunu söylüyorum; kadına şiddetin olmadığı, çocuk annelerin olmadığı, cinsel istismarın olmadığı bir yarınlar istiyorum. En önemli değerimiz olan Albayrağımız ve Atatürk’e her zaman sahip çıkan Bakırköylü yurttaşlarımla da gurur duyuyorum.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.