Bayladı'nın 'Kadın ve Doğa' Resim Sergisi Perlavista'da

Bayladı'nın 'Kadın ve Doğa' Resim Sergisi Perlavista'da
CHP Beylikdüzü Kültür, Sanat ve Spor Komisyonu Başkanı olan Sanatçı Erhan Bayladı, “Kadın ve Doğa” adlı fotoğraf sergisini Perlavista Alışveriş Merkezi´nde açtı.
 


Açılışında Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İlçe Müftüsü Süleyman Küçük gibi isimlerin de olduğu sergi yoğun ilgi gördü.

14. kişisel sergisini açan Sanatçı Erhan Bayladı, kadın ve doğanın birbirine nasıl yakıştığını fotoğraflarla ortaya çıkarmak istediğini söyledi. Yaklaşık 2,5 yıllık bir çalışma sonucu tamamlanan sergide, farklı zaman ve mekânlarda çekilen 100’e yakın fotoğraftan 49’u sanatseverlerin izlenimine sunuldu.

Sergide eserleri ayrı ayrı gözlemleyen CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, aynı zamanda Beylikdüzü Kültür Sanat Derneği kurucusu ve başkanı olan Erhan Bayladı’nın, kültürel ve sanatsal açıdan Beylikdüzü’nün yıllardır lokomotifini oluşturduğuna dikkat çekerek katkılarından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Doğayı çok sevdiğinden dolayı öncelikle hep ona yer verdiğini söyleyen Sanatçı Erhan Bayladı, “Bana göre doğa kendi içinde çelişkileri olsa da her şeyiyle mükemmel. Bu yüzden genellikle doğanın hep güzel yüzünü tanıtmaya çalıştım” dedi.

Çalışmalarında güçlü kompozisyonlara ve estetiksel öğelere yer vermeye gayret ettiğini de belirten Erhan Bayladı, özellikle doğa içindeyken ilgi çekmez gibi görünen obje ve görüntüleri öne çıkarmak için çabaladığını söyleyerek herkesin bakıp da göremediği farklı kompozisyonları yakalamaya çalıştığını ifade etti.

“Dijital ortamın yarattığı imkânları en sade ve basit şekilde kullanarak doğada zaten var olan renkleri ve tonları daha da öne çıkardım” diyen Erhan Bayladı, böylelikle fotoğrafların daha ilgi çekici bir hale geldiği bilgisini verdi.

Erhan Bayladı Kadın ve Doğa Fotoğraf Sergisi 26 Şubat 2012 tarihine kadar Perlavista Alışveriş Merkezi’nde sanatseverlerin izlenimine sunulmaya devam edecek.







Açılışında, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu  ve İlçe Müftüsü Süleyman Küçük gibi isimlerin de olduğu sergi yoğun ilgi gördü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.