Beşiktaş'ta Sanatçı-Sanatsever Buluşması...

Beşiktaş'ta Sanatçı-Sanatsever Buluşması...
Sanatçılar Platformu (www.sanatcilarplatformu.com) üyesi olan sanatçılar 3 Ocak- 8 Ocak 2011 tarihleri arasında Beşiktaş Belediyesi binasında Pazartesi günü yapılan bir kokteyl ile sanatseverleriyle buluştu.
3 Ocak Pazartesi günü açılışı gerçekleşen ve hafta boyunca açık kalan “yeni sanatçılar ve eserlerinin tanıtımını” amaçlayan sergiye birçok şair, ressam ve yazar katıldı. Platform kurucusu Şair Nur Gökırmaklı’nın önderliğinde toplanan sanatçılar arasında Mevlana Postnişini Dede Nail Kesova ebru sanatıyla yaptığı tabloları, Ayşegül Kesova, Kadriye Çağdaş, Meral Ağar yağlı boya çalışmaları ve Behruz Dijurian şiir kitabıyla, gazetemiz yazarlarından Ayşegül Toker ise kitapları ile etkinlikte yer aldılar.
Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal’ın da katıldığı kokteylde sanatçılar eserlerini satıp, sanatseverlerle tanışıp, dostça sohbetlerin olduğu  bir ortamı paylaşarak sanat müziği eserlerini dile getirdiler.
Engellilerle ilgili yazdığı romanı Özgün Yapım tarafından film olacak gazete yazarımız Ayşegül Toker’in ikinci kitabının da basımı etkinliğe gelen okurların ilgisi ile tükenmiştir. Katılımdan memnun kalan sanatçılarımız başka bir organizasyonlarında yeniden sanatseverlerle buluşmayı dilemektedirler.
Her ayın ilk Pazar günü de Şişli belediye binası 15.katında bir şairimizi, yazarımızı anmayı planlayan Sanatçılar Platformu etkinliklerinde Şubat ayında Yunus Emre anılacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.