Beylikdüzü’nde Bu Kez Dadaşlar Vardı

Beylikdüzü’nde Bu Kez Dadaşlar Vardı
Beylikdüzü Belediyesi ‘ nin katkılarıyla yapılan yöresel gecelere Erzurumlular Gecesi ile devam edildi.
   Sanatçı Özgen Akça’ nın sunuculuğunu yaptığı zaman zaman yöre türkülerini seslendirdiği ve izleyiciler tarafından büyük alkış alan programda Erzurumlu sanatçılar yöre türkülerini söyledi ve yöreye özgü ata barı oynandı.
   Programa Beylikdüzü Belediye Başkan Vekili İsmail Yalçın  CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi, Ak Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü, CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu,Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil, Beylikdüzü Belediyesi kurucu Başkanı Vehbi Orakçı, Beyerder kurucu Başkanı Zafer Yıldız, Beyerder Başkanı Murat Kış Belediye Meclis üyeleri, dadaşlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Yöreye ait kadayıf dolmasının herkese ikram edildiği programda  Beylikdüzü Erzurumlular Derneği Başkanı Murat Kış, gecenin düzenlenmesine katkı sağlayan Başkan Yusuf Uzun'a ve emeği geçenlere teşekkür etti ve Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil'e Başkan Uzun’a iletilmek üzere Oltu taşı tespih ve Osmanlı Tuğrası plaketini takdim etti.
  Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil de yapmış olduğu konuşmasında  "Beylikdüzü kurucu ilçe başkanımız Yusuf Uzun adına herkesi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Üniversite yıllarında Erzurumlu bir matbaacıda çalıştım ve bu sebeple Erzurum kültürüyle iç içeyim" dedi ve  Erzurum'un doğal güzelliklerinden bahsetti.
   Beylikdüzü Belediyesi olarak İlçeye görkemli bir Ramazan Kasabası kazandırdıklarını dile getiren Başkan Yardımcısı Yeşil, "Artık İstanbul'u aştık; Türkiye Ramazanın Beylikdüzü'nde yaşandığını biliyor, tüm vatandaşları Ramazan ayı boyunca bu alana davet ediyorum" dedi. Davet üzerine sahneye gelen Vahdettin Kış da hazırlıksız olduğunu söylemesine rağmen okuduğu Sarı Gelin adlı eserle programa renk kattı.
Teyo Emmi olarak bilinen ünlü mizah sanatçısı-yönetmen,Erzurum Şehir Tiyatrosu sahibi Cumhur Seval klasik kostümü ve yaptığı espri ve hicivlerle geceye damgasını vurdu, alandakilere kahkaha dolu bir gece yaşattı. Bazı seyircilerin gülme krizine tutulduğu görüldü.
Foto-Haber: Oğuz Cevher

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.