Beylikdüzü’ne yeni etkinlik salonu

Beylikdüzü’ne yeni etkinlik salonu
Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi’nde hizmete açılan “Çok Amaçlı Salon” birçok etkinliğe ev sahipliği yapacak.

   Beylikdüzü geniş, konforlu ve modern görüntüsüyle yepyeni bir etkinlik salonuna daha kavuştu. Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi’nde yer alan düğün, nişan, davet, lansmanlar, basın ve iş toplantıları gibi çeşitli organizasyonlara imkân tanıyacak ‘Çok Amaçlı Salon’ yemek düzeninde 650 kişiyi, tiyatro düzeninde ise 1200 kişiyi ağırlayabiliyor. Salon, çeşitli organizasyonların her ihtiyacını karşılayabilecek alt yapısıyla hizmete hazır bulunuyor.

Etkinlik talepleri, Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü’ne yapılıyor
Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi Çok Amaçlı Salon, bölgeye farklı bir alternatif sunuyor. Çok sayıda talebe ve ihtiyaca cevap verecek nitelikte hazırlanan salonun kiralama işlemleri için 0212 872 28 00 no’lu telefon ile Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü’nden bilgi alınabiliyor ve şahsen başvurulabiliyor.

“Keyifli organizasyonlarınız burada hoş bir anıya dönüşecek”
Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun; “Bu yatırım ile Beylikdüzü’ne ‘Çok Amaçlı Salon’u kazandırdık. Keyifli organizasyonlarımız burada hoş bir anıya dönüşecek. Her türlü etkinliğiniz için ideal bir ortam sunan ‘Çok Amaçlı Salon’ bölgemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.