Bilgi Evi öğrencileri aralarında yarıştı...

Bilgi Evi öğrencileri aralarında yarıştı...
Küçükçekmece Belediyesi Bilgi Evleri arasında her yıl düzenlenen bilgi yarışmasında bu yıl kıyasıya bir rekabet yaşandı. Müzik ve dans gösterilerinin de sunulduğu bilgi yarışmasında Fatih Bilgi Evi birinci oldu.
Yıl boyunca birçok alanda öğrenim gören Bilgi Evi öğrencileri, Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen 6. Sınıflar Arası Bilgi Yarışması’nda performanslarıyla gurur verdi. Cennet, Fatih, Halkalı, İnönü, Sefaköy ve Taştepe Bilgi Evleri’nin katıldığı yarışmada öğrencilere, Türkçe, Matematik, Fen Bilgisi, Teknoloji, Sosyal Bilgiler, İngilizce, Bilgisayar ve Genel Kültür alanlarında sorular yöneltildi. Öğrencilerin gündemdeki önemli olaylarla ilgili genel kültür sorularının tümünü doğru yanıtlaması ise dikkatlerden kaçmadı.
 
RAP GRUBU SALONU COŞTURDU
 
Kıyasıya bir rekabetin yaşandığı yarışma eğlenceli görüntülere de sahne oldu. Verilen süre içinde ekrandaki soruları yanıtlamaya çalışan öğrencilere, salondaki arkadaşları tezahüratlarla destek verdi. Aralarda müzik ve dans gösterilerinin de sunulduğu yarışmada Taştepe Bilgi Evi öğrencilerinin oluşturduğu rap grubu Bilgi Evi şarkısıyla salondaki arkadaşlarını coşturdu. 
 
FATİH BİLGİ EVİ BİRİNCİ OLDU
 
Oldukça çekişmeli geçen yarışmada Fatih Bilgi Evi birinci olurken, Halkalı Bilgi Evi ikinciliği, İnönü Bilgi Evi ise üçüncülüğü elde etti. Yarışmada dereceye giren diğer Bilgi Evleri ise sırasıyla Cennet, Sefaköy, Taştepe Bilgi Evleri oldu. Dereceye giren yarışmacılar ödüllerini, etkinliği baştan sona takip ederek öğrencilere büyük moral veren Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Levent Uslu’nun elinden aldı. 
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.