Büyükçekmece sanatta da öncü

Büyükçekmece sanatta da öncü
Kültür ve sanat şehri olarak öne çıkan Büyükçekmece'de gerçekleştirilen sanatsal etkinliklere bir yenisi daha eklendi.

Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi eğitmenlerinden Tuba Cilasun Kan ve öğrencilerinin portre sergisi büyük ilgi görüyor.

 Büyükçekmece'nin sanat kalitesi artıyor

 Büyükçekmece Belediyesi Dalyan Sanat Cafe’de kapılarını yeni bir resim sergisine daha açtı. Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi eğitmenlerinden Tuba Cilasun Kan ve öğrencilerinin yapmış oldukları portre resimlerinden oluşan resim sergisi sanatseverler tarafından beğeniyle izlendi. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, katılamadığı serginin açılış töreninde sanatseverlere mesaj yolladı.

 Başkan Akgün’den sanatseverlere mesaj

 Yoğun iş programı nedeniyle sergi açılışına katılamayan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ü temsilen kızı Gülin Akgün ve Büyükçekmece Belediyesi Başkan Yardımcısı Adem Yazır katıldı.

Adem Yazır, sanatseverlere Başkan Akgün’ün selam ve tebriklerini ileterek; "Çok güzel bir iş başarmışsınız. Burada sergilenen eserlerin her birinin ayrı bir değeri var. Sergilenen eserlerin hepsi birbirinden başarılı. Başta Tuba Cilasun Kan hocamız olmak üzere bütün öğrencilerimizi kutluyorum. Sanat ve kültür kenti Büyükçekmecemize katkılarından ötürü hepsine teşekkür ediyorum" dedi.

 Sergi 30 Ocak'a kadar açık

 Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi eğitmenlerinden Tuba Cilasun Kan ve öğrencilerinin eserlerinin yer aldığı resim sergisi 30 Ocak 2015 tarihlerine kadar Büyükçekmece Belediyesi Dalyan Sanat Cafe'de gezilebilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.