Büyükçekmece'de tarih sanat ile buluştu

Büyükçekmece'de tarih sanat ile buluştu
Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi eğitmenlerinden Yavuz Deniz ve öğrencilerinin yağlı boya resim sergisi Büyükçekmece Belediyesi Dalyan Sanat Cafe’de sanatseverlerle buluştu.
Tarihi Kanuni Sultan Süleyman Köprüsü karşısındaki ada üzerinde yer alan, Büyükçekmece Belediyesi Dalyan Sanat Cafe’de tarih ve sanatın kucaklaştığı mekandaki serginin açılışına Büyükçekmecelilerin ilgisi de büyük oldu.






Kültür, sanat ve tarih kenti

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ü temsilen serginin açılış törenine katılan Başkan Danışmanı Bayram Ali Üner, Büyükçekmece'nin kültür, sanat ve tarih kenti olduğunu belirterek şunları söyledi; "Büyükçekmecelilerin sanata ve kültüre karşı ilgisi bizleri de çok mutlu etmektedir. Bu yoğun ilgi bizi daha güzel, daha iyi şeyler yapmaya zorluyor. Bu açıdan Büyükçekmece çok nadide bir ilçedir. Açılışa katılan tüm sanatsever konuklarımıza teşekkür ediyorum. Sanatın ve tarihin kucaklaştığı bu eşsiz mekanda açtığımız sergiye emeği geçen başta Yavuz Deniz hocamız ve öğrencileri olmak üzere herkesi kutluyorum."

Yavuz Deniz ve Öğrencileri Yağlı Boya Resim Sergisi, 6 - 10 Ocak 2015 tarihleri arasında açık kalacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.