Büyükçekmece'den Slovenya'ya...

Büyükçekmece'den Slovenya'ya...
21-27 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen festival günlerinde, birçok ülke ve en iyi ulusal ve uluslararası akordeon ustalarının gösterileri yer aldı.
 Barış Manço Kültür ve Sanat Merkezi, Büyükçekmece’yi temsil etti…


Büyükçekmece Belediyesi, Barış Manço Kültür Sanat ve Eğitim Merkezi Halk Oyunları Grubu, Slovenya'da düzenlenen Panonika Harmonika festivaline katıldı.



Festivalde ülkemizi ve Büyükçekmece’yi en iyi şekilde temsil eden Barış Manço Kültür Sanat ve Eğitim Merkezi, Halk Oyunları Grubu, yapmış oldukları başarılı gösterileriyle festivalde göz kamaştırdı.
Düzenlenen Festival’de Barış Manço Kültür Sanat ve Eğitim Merkezi Altın Köprü Dans Topluluğu Halk oyunları grubuna öncülük eden Büyükçekmece Belediyesi Başkan Yardımcısı Bayram Ali Üner ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Nazan Karagözoğlu, ülkemizi ve özellikle Büyükçekmece’yi en iyi şekilde temsil ettiklerini, geleneksel olarak Büyükçekmece’de düzenlenen Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali’nin ne kadar önemli bir organizasyon olduğunun altını çizerek, festival sayesinde Slovenya ülkesinde hiç yabancılık çekmediklerini söylediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.