Cennet’te çok sesli batı müziği konseri

Cennet’te çok sesli batı müziği konseri
Küçükçekmece Belediyesi tarafından düzenlenen “Gençlik Günleri” kapsamında Khalkedon Çok Sesli Batı Müziği Korosu Cennet Kültür ve Sanat Merkezi’nde konser verdi.

 Küçükçekmece Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Gençlik Günleri programlarında eğlence hız kesmiyor. Gençler tiyatrodan, söyleşilere, sinemadan konserlere birçok etkinliği izleme fırsatı buldu. Bu kapsamda Cennet Kültür ve Sanat Merkezi’de Khalkedon çok sesli batı müziği korosuna ev sahipliği yaptı.

AMACIMIZ ÇOK SESLİ MÜZİĞİ SEVDİRMEK

 Khalkedon çok sesli batı müziği korosu 30 kişiden oluşuyor. Koronun şefi İlknur Yurtman, Khalkedon çok sesli batı müziği korosunun misyon ve vizyonunun Türk müziğinden yola çıkarak, çok sesli müziği dinleyenlere sevdirmek olduğunu ifade etti.

ALKIŞLARLA EŞLİK ETTİLER

İlknur Yurtman tarafından 2007 yılında kurulan Khalkedon Çok Sesli Batı Müziği Korosu konser boyunca çeşitli formlardaki şarkıları çok sesli olarak icra etti. İlahilerden, klasik batı müziğine birçok müzik çeşidini kendilerine özgü bir tarzla yeniden yorumlayan koro, sahnedeki performanslarıyla izleyenler tarafından çok beğenildi. Katılımcılar, koronun söylediği şarkılara alkışlarla eşlik etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.