Çocuk Korosu Büyüledi

Çocuk Korosu Büyüledi
Dr. Haydar Aslan İlköğretim Okulu Türk Halk Müziği Çocuk Korosu söylediği türkülerle büyüledi.

İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti etkinlikleri kapsamında Dr. Haydar Aslan İlköğretim Okulu Türk Halk Müziği Çocuk Korosu tarafından İhlâs Koleji Konferans Salonu’nda program düzenlendi. Düzenlenen programa; Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 
Öğrencileri büyük bir hayranlıkla izleyen Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, programı düzenleyenlere teşekkür etti. Türk toplumunun çok geniş ve renkli bir kültürü olduğunu söyleyen Başkan Uzun, “Kültürlerin, medeniyetlerin buluşma noktası İstanbul’da; zengin kültürümüzü, sanatımızı ve değerlerimizi yaşatmak için büyük gayret içerisindeyiz. İstanbul’un ilçeleri içersinde bu noktada Beylikdüzü önemli etkinliklere imza atıyor” dedi.


Beylikdüzü çocuk korosu kurulacak

Dr. Haydar Aslan İlköğretim Okulu Türk Halk Müziği Çocuk Korosu tarafından düzenlenen programda Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun’dan bir de müjde geldi. Başkan Uzun, Beylikdüzü Çocuk Korosu’nun kurulacağını ifade etti. Müzik sevdalıları ile bir araya gelerek çocuklara destek vereceklerini söyleyen Başkan Uzun, kurulacak olan korodaki çocukların başarılarının ülkenin her tarafına yayılacağını belirtti.

Karadeniz türkülerinin usta yorumcusu İbrahim Can, çocuk korosunun eşliğinde gecenin final bölümünde sahne alarak programa renk kattı. Sanatçı Can’a plaket takdim eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, desteğinden ötürü de sevilen sanatçıya teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.