Cümbüş- Hospital engelli öğrenciler yararına sergilendi

Cümbüş- Hospital engelli öğrenciler yararına sergilendi
Silivri Ahenk Sanat Kulübü Tiyatro Gurubunun Engelli Öğrenciler yararına sergilediği Cümbüş-ü Hospital tiyatro gösterisi izleyicilerden büyük alkış aldı. Esen İbak Eğitim Uygulama Okulunun salonunda sahnelenen Cümbüş’ü Hospital tiyatro gösterisini izleme

Ayakta alkışlandı
Engelli Öğrenciler yararına düzenlenen tiyatro gösterisinin sunuculuğunu Özkan Kandemir yaparken, Silivri’nin yakından tanıdığı Tiyatro Oyuncusu Ali Solmaz’ın yazıp yönettiği Cümbüş-ü Hospital oyunu izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı. Ulusal kanallarda yayımlanan bir çok dizide rol alan Ali Solmaz, Cümbüş-ü Hospital Tiyatro oyununu hem yazdı hem yönetti hem de oynadı. Komedi oyunu olarak sahnelenen Cümbüş-ü Hospital, izleyenler tarafından ayakta alkışlandı.
Başkan Işıklar destek sözü verdi
Tiyatro gösterisini izlemeye gelen Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Ahenk Sanat Kulübü Tiyatro Gurubunu tebrik ederek, belediye olarak her türlü desteği vereceklerinin sözünü verdi.
Silivri İlçe Millieğitim Müdür Vekili Yılmaz Kaya ve Esen İbak Eğitim Uygulama Okul Müdürü Mesut Özdoğan, Ahenk Sanat Kulübü Başkanı Özcan Sütçüoğlu’na bir buket çiçek ile plaket takdim ederek, Engelli Öğrencilere verilen destekten dolayı teşekkür etti.
Haber/ Fatma Sarıbıyık 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.