Düş sekmeleri Küçükçekmece'de

Düş sekmeleri Küçükçekmece'de
Asuman Savuk’un karma resim sergisi ‘Düş Sekmeleri’ Küçükçekmece Belediyesi’nin ev sahipliğinde Halkalı Kültür ve Sanat Merkezi’nde sanatseverlerle buluştu.

Küçükçekmece Belediyesi Müzik Akademisi’nde eğitim alan sanatçı adaylarının da performans sergilediği sergi açılışına, Asuman Savuk başta olmak üzere sergide eseri bulunan sanatçılar ve pek çok sanatsever katıldı.

 ‘ÇOK SAĞLAM BİR TEMEL EĞİTİM ALIYORLAR’

 Küçükçekmece Belediyesi bünyesinde gerek kültür merkezlerinde gerek akademilerde yetişen kursiyerlerin eğitimlerine kendi atölyesinde devam ettiğini belirten Asuman Savuk; “İki yıllık zorunlu bir eğitimden sonra pek çok arkadaş bana geliyor. Burada verilen eğitimle insanların ne kadar sağlam bir temel aldıklarını görüyorum. Bu nedenle Küçükçekmece Belediyesi’ni tebrik ediyorum.”dedi

 Asuman Savuk ve Resim Atölyesi Sanat Grubu’nun beş yılı aşkın süredir, farklı resim tekniklerini deneyimleyerek oluşturdukları ve  eserlerini sanatseverlerin beğenisine sunduğu sergi, 8 Mayıs tarihine kadar Halkalı Kültür ve Sanat Merkezi’nde görülebilir.

 Sergide eseri bulunan sanatçılar ise şunlar; Pelin Bozdoğan,  Nural Akdağ,  Ferzan Gümüştepe,  Mücella Abdülazizoğlu,  Gülşen Keskin Göktaş,  Fiğen Sezgin,  Sevim Yıldız, Güldane Gostalipçe,  Mehtap Akın,  Şermin Ses,  Ülker Sayınbaş, Hilal Mezdeke Aytek, Hande Akyurt Göbel,  Zennure Ekici,  Bilge Eroğlu,   Funda Nermin Demir,   Funda Muslu,  Gülnaz Panzeroğlu,  Serap Müjde Değirmen,  Yüksel Hasgül,  Nuray Şayır. Müzik Akademisi katılımcıları ise Ömer Can  Özaydın,  Ramazan Durmaz,  İlayda Köroğlu,  Edin Klica,  Eda Kocatürk.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.