“Engelleri kaldır aramıza katıl”

“Engelleri kaldır aramıza katıl”
Büyükçekmece İsmail Çile Özel Eğitim Uygulama Merkezinin açmış olduğu “Engelleri kaldır aramıza katıl” adlı fotoğraf sergisi sanatseverler tarafından tam not aldı.


Büyükçekmece Atatürk Kültür merkezinde açılışı gerçekleşen sergiye sanat severlerin yanı sıra Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Reşit Oral, Milli Eğitim Şube Müdürü Tunay Koçak, İsmail Çile Özel Eğitim Uygulama Merkezi Okul Müdürü Serkan Ulubulut katıldı.

Empati kurmak lazım.

Engellilere umut ışığı olmak, onlarında bir birey olduğunu hatırlatmak ve sosyalleşme adına yaşama dair tüm faaliyetlerde var olmaları için açılmış olan İsmail Çile Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğrencilerinin hazırlamış olduğu sergi açılışını Engelli çocuklarla birlikte gerçekleştiren Oral, “ İsmail Çile adına yaptırılan Özel Engelli Okulunun hazırlamış olduğu sergiye katılmaktan son derece mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Empati kurmak lazım. Yarın ne olacağımızı kimse bilemez. Bu yüzden engelleri hep beraber kaldırmalıyız. Sergide görüyorum ki çocuklarımız çok güzel işlere imza atmış amatör ruhla çekilen fotoğraflar aslında çok şey anlatıyor bizlere. Her birini ayrı ayrı tebrik ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.