ESENYURT BELEDİYESİ SANATÇIYETİŞTİRİYOR

ESENYURT BELEDİYESİ SANATÇIYETİŞTİRİYOR
Esenyurt Belediyesi Kültür Merkezlerinde, ücretsiz olarak sağlanan kurs, eğitim ve hizmetler ile yeni sanatçılar yetişmeye devam ediyor.
Edebiyat,Mental Aritmetik, Resimden çeşitli müzik kurslarına dek birçok dalda ücretsiz kurs imkânı bulan Esenyurtlular, hünerlerini sergileri ile taçlandırıyorlar.

İlk sergi heyecanı…
Esenyurt Yunus Balta Kültür Merkezi resim öğrencisi Semra Erkan iki yıl içinde aldığı resim kursu ardından ilk sergisini sanatseverlere sundu. Esenyurt Güzelbahçe CafeRestaurantfuaye bölümünde hazırlanan resim sergisiniEsenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve çok sayıda davetli ziyaret etti. Kokteyl ikramı ardından Başkan Kadıoğlu ve katılan konuklar sergiyi gezerek resimler hakkında Semra Erkan’dan bilgi aldılar. 

Başkan Kadıoğlu sergiyi gezdi

Yunus Balta Kültür Merkezinde iki yıl boyunca resim kursu alan Semra Erkan, insan ve doğa figürleri yansıtan resimlerinden oluşan ilk sergisini açtı.
Sergiyi gezen Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğu, Semra Erkan’ ın bu başarısını tebrik ederek, daha profesyonel resimler çizebileceğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.