Eserler görücüye çıktı

Eserler görücüye çıktı
Büyükçekmece Halk Eğitim Merkezinin 25. Geleneksel yılsonu sergisi görücüye çıktı.

Büyükçekmece İlçe Kaymakamı İbrahim Yurdakul, Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Bayram Ali Üner, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Uygun’un açılışına katıldığı sergi, sanat severlerden tam not aldı.

Gerçekleşen açılış sonrasında Büyükçekmece Halk Eğitim Merkezi Eğitmen ve öğrencilerinin bir yıl boyunca hazırlamış oldukları el emeği göz nuru eserleri gezen Yurdakul, Soma’yı unutmadı. Somada yaşanan maden faciası nedeniyle büyük bir üzüntü duyduğunu belirten Yurdakul, “Bu yıl sergimizi Soma için daha sakin yapmaya karar verdik” dedi.

Sözlerine devam eden Yurdakul, “281 branşta ücretsiz eğitim veren Halk Eğitim Merkezi ve Büyükçekmece Belediyesi özellikle bayanlarımıza iş istihdamı sağlıyor. Burada gördüğüm manzarada ne kadar başarılı bir iş olduğunu gösteriyor. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” diye belirtti.

Sergi sonrasında emeği geçen eğitmen ve öğrencilere sertifikalarını verildi. Sertifika töreni sonrasında düşüncelerini paylaşan Üner; “Çok güzel eserler ortaya koymuşlar bayanlarımızın hepsini tek tek kutluyorum. Bu eserleri satışa sunmak isterlerse belediye olarak her türlü imkanı kendilerine tanırız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.