Fotofrafçılar Derneği göz dolduruyor…

Fotofrafçılar Derneği göz dolduruyor…
Büyükçekmece Belediyesi, Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlediği Büyükçekmece Fotoğraf Derneği (BÜFOD) kursu 9. döneminde de yoğun ilgi görmeye devam ediyor.
BÜFOD Başkanı Hürriyet Akın’ın öncülüğünde 9. dönemine giren kursta,  97 öğrenci üç ay eğitim aldıktan sonra Milli Eğitim Müdürlüğü’nden onaylı sertifika alma şansı yakalıyorlar.
Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşen derslerde uzman eğitmenler Muhsin Divan, Prof.Dr. Güler Ertan, Prof Özer Kanburoğlu, Doç.Dr. Oktay Çolak, İfsak Başkanı Serkan Turaç, Fotoğraf Sergisi Editörü Ömer Serkan Bakır, Erkan Yurt  eşliğinde fotoğrafçılığın her detayını öğrenen kursiyerler düzenlenen şehir içi, şehir dışı gezileriyle de uygulamalı ders görüyorlar.
Dokuz dönemdir fotoğrafçılık eğitimi veren BÜFOD’un Büyükçekmece de çok çalışmalara imza attığını söyleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün; “BÜFOD, fotoğraflarıyla Büyükçekmece’de farklı bir bakış açısı oluşturdu” dedi.
Başkan Akgün; “Büyükçekmece Belediyesi  olarak BÜFOD ile çok güzel projelere imza attık. Bir nevi sivil toplum kuruluşumuz olan BÜFOD ‘u başarılarından dolayı kutluyorum. Her zaman gelişmekte olan derneklere her türlü desteği cömertçe sağlamaktan mutluluk duyuyorum. BÜFOD’da bunların başında geliyor” şeklinde konuştu.
Bu yola 7 kişiyle birlikte çıktıklarını söyleyen Hürriyet Akın; “ Büyükçekmece’de BÜFOD’u kurarken 7 kişiydik. Şuanda yaklaşık 600 üyemiz var. Bu da ne kadar mesafe kat ettiğimizi gösteriyor” şeklinde konuştu.
Akın; “Kurslarımızı ücretsiz olarak sürdürüyoruz. Konusunun uzmanları olan Fotoğraf sanatçıları ile derslerimizi aksatmadan bu günlere kadar geldik. Bizleri bu yolda yalnız bırakmayan Belediye Başkanımız Dr.Hasan Akgün’e BÜFOD adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum”.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.