GÖKKUŞAĞININ ALTINDA RENKLER VE IŞIKLAR

GÖKKUŞAĞININ ALTINDA RENKLER VE IŞIKLAR
Küçükçekmeceli minikler, Türkiye'nin en renkli ve ışıklı oyunuyla tanıştı. “Gökkuşağının Altında” adlı çocuk oyunu gökkuşağının yedi rengini gerçekçi havasıyla minik seyircilerle buluşturdu.

 

Türkiye’nin ilk ışıklı görsel efektlere sahip “Gökkuşağının Altında” çocuk oyunu Küçükçekmece Belediyesi Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi'nde sahnelendi. Uluslararası prodüksiyonları aratmayacak nitelikte olan oyun, olağanüstü dekoru, kostümleri ve özel bestelenmiş müzikleriyle çocukları rüya alemine götürdü. Gökkuşağı Kumpanyası’nda çalışmakta olan Palyaço Paço, Sihirbaz Madrabaz, Balerin Narin ve Müzisyen Chopen adlı karakterlerin kumpanyanın bir numarası olmak için sürekli birbirlerinin gösterilerini bozmalarını konu alan oyunu Küçükçekmeceli çocuklar da çok sevdi. Yüzlerce çocuk, “Gökkuşağının Altında” oyununu ilgiyle seyretti.

 

SEVGİ VE ARKADAŞLIK

 

Nilbanu Engindeniz’in yazdığı ve yönettiği oyunun müzikleri Selim Atakan, dekor tasarımı Sabahat Çolakoğlu, kostüm tasarımı Aysel Doğan, koreografisi Eftal Gülbudak, ışık tasarımı Fatih Mehmet Haroğlu, efektleri ise Ersin Aşar imzasını taşıyor. Oyunda Ümit Erlim, Selin Zafertepe, Bedir Bedir, Zehra Bilgin ve Tuğçe Tanış rol aldı.

Oyunun konusu ise kısaca şöyle: Gökkuşağı kumpanyasında çalışmakta olan palyaço Paço, sihirbaz madrabaz, balerin narin ve müzisyen Chopen çocukların en çok kendilerini alkışlamasını ve kumpanyanın bir numarası olmak için sürekli birbirlerinin gösterilerini bozmaktadır. Ancak bir gün çok kötü geçen bir gösterinin sonunda kumpanyanın müdürü bonzo onları kumpanyadan kovar. Sevgiyi ve arkadaşlığı öğrenmeden onlarla çalışmayacağını söyler. Dört kafadar ne yapacaklarının bilemez halde yola koyulurlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.