HAFTANIN FİLMLERİ....

HAFTANIN FİLMLERİ....
HAFTANIN FİLMLERİ....

Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm

   FİLMİN KONUSU:

Bir ihbar üzerine Gençlik Parkı’na giden cinayet büro ekipleri, gömülü bir tabut bulurlar. Tabuttaki yaşlı kadın emekli bir polisin annesidir. İlk defa böyle bir cinayetle karşılaşan Behzat Ç., emekli polisi araştırmaya başlayınca bir takım engellemelerle karşılaşır. Emekli polis, teşkilât içinde Avarel Memduh olarak bilinmektedir, suçu üstlenen kişi ise kendisine Red Kit demektedir.


Anadolu Kartalları

 FİLMİN KONUSU:  

Türk Hava Kuvvetleri'nin kuruluşunun 100'üncü yılı şerefine çekilen 'Anadolu Kartalları' adlı Fida Film ve Bluelf Movie ortak yapımı filmde Türk Hava Kuvvetleri'nden mezun olmaya hazırlanan bir grup Harbiyeli öğrencinin maceraları anlatılıyor.


Zamana Karşı - In Time

     FİLMİN KONUSU:

İnsanların yaşlanmayı durdurduğu yakın bir gelecekte geçecek olan filmde insanlar 25 yaşından sonra artık daha fazla yaşlanmayacağını ve ölümsüzlüğün sırrına erişildikten sonra yaşananları anlatan bir yapım " parası olanın sonsuza kadar yaşayabileceği bir dünyanın”. Filmde, zamanın altın değerinde olduğu bu yeni dünyada insanlar, ölümsüzlüğün peşinde koşarak hayatta kalma mücadelesine girerler. Bu nedenle, nüfus artışının son haddeye varmasıyla, yeni düzenlemelere girişen insanoğlunun hikâyesi filmde anlatılıyor.

Johnny English'in Dönüşü - Johnny English Reborn

 FİLMİN KONUSU:Kahramanımız Johnny English bu kez çin başbakan'ını öldürmek isteyen uluslararası işler yapan bir suikastçi çetesine karşı mücadele vermektedir. Heyecan ve komedi dolu bir kovalamaca bizleri beklemektedir..   

İkili Oyun - The Double

  FİLMİN KONUSU:Amerikalı bir senatörün ölümünün arkasındaki esrar perdesini araştırmak için emekli bir CIA uzmanı ile genç bir FBI ajanı ortak çalışmaya başlarlar. Görünen nedenlerin altını araştırdıkça, suikastın arkasında Sovyet gizli örgütleri olduğunu keşfederler... 

 

TenTen'in Maceraları - The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn

       TenTen'in Maceraları bu haftasonu yani 28-29-30 Ekim günlerinde 2 sinemada(AFM İstinyePark ve AFM AnkaMALL) IMAX 3D olarak gösterilecektir.

FİLMİN KONUSU:

 

Belçikalı çizer Georges Prosper Remi, nam-ı diğer Hergé’in 1920'li yıllarda yarattığı kült karakter Tenten ve onun sevimli beyaz köpeği Milu'nun maceraları yeniden beyazperdeye, bu sefer 3D teknolojisi ile uyarlandı. Meraklı genç muhabir Tenten (Jamie Bell) ve Milu maket bir gemi keşfederler fakat bilmedikleri şey bu geminin asırlık büyük bir sırra ve gizeme ev sahipliği yaptığıdır.

 

Tenten başına açtığı tehlikelerden habersiz, kötü adam İvan İvanoviç Sakharine’in (Daniel Craig) hedefi haline gelir. Tenten’in peşinden büyük bir korsan hazinesi için İvanoviç'i alt etmek için Milu’nun, Kaptan Haddock’un (Andy Serkis) ve sarsak dedektifler Dupond ve Dupont (Simon Pegg ve Nick Frost) Tenten'e yardımcı olurlar. Maceraperest kahramanımız dünyayı dolaşır ve kendisini belki büyük bir servet belki de büyük bir lanetin beklediği gemi enkazına ulaşır....

 

Steven Spielberg, 25 yıllık bir uğraş sonucu film haklarını satın alabildiği Tenten’i nihayet, son derece takdir ettiği yönetmen Peter Jackson ile birlikte hayata geçirdi. Üçleme olarak tasarlanan filmin ikincisini Peter Jackson üstlenirken, üçüncü film sürpriz isime devredilecek...

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.