Halkalı’da klasik batı müziği ile farklı bir gece

Halkalı’da klasik batı müziği ile farklı bir gece
Kopuz Oda Orkestrası, Klasik Batı Müziği’nin en güzel örneklerini sunduğu konserini Halkalı Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirdi.
Çeşitli meslek gruplarından bireylerle ve müzik öğrencilerinden oluşan Kopuz Oda Orkestrası, Küçükçekmece’de verdiği konserle dinleyicilerine unutulmaz bir gece yaşattı. Klasik batı müziğinden örneklerin sunulduğu konser, renkli görüntülere sahne oldu.
 
Prof. Fethi Kopuz ve bir grup amatör müzisyenin elbirliği ile 1982 yılında kurulan ve çeşitli meslek gruplarından bireylerle, müzik öğrencilerinden oluşan Kopuz Oda Orkestrası, Halkalı sahnesine konuk oldu. Türkiye’de çok sesli müziği sevdirmek, yaygınlaştırmak ve her yaştan soliste orkestra ile çalma olanağı sunmak amacıyla Küçükçekmecelilerle buluşan orkestra dinleyicilerini mest etti.
Bir saat boyunca klasik batı müziğinden eserler icra eden Kopuz Oda Orkestrası gönüllerde unutulmaz izler bıraktı. Konser bitiminde keyifli olduğu görülen dinleyiciler de Küçükçekmece Belediyesi’nin herkesin zevkine uygun programlar hazırladığını belirterek Başkan Aziz Yeniay’a teşekkür etti.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.