Hanımların takı sergisi Torium'da

Hanımların takı sergisi Torium'da
Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi Sanat Merkezi öğrencileri ve eğitmenlerinin yapmış olduğu birbirinden güzel resim ve takı çeşitleri Torium Alışveriş Merkezi'nde sergileniyor.
Halk Akademisi’nde verdiği resim dersleriyle uzun yıllardan bu yana Büyükçekmecelileri resimle tanıştıran Sait Işık’ın önderliğinde kurulan Alamara Sanat Grubu ve Halk Akademisi Sanat Merkezi takı branşı öğrencilerinin yapmış olduğu eserlerle yeni bir sergiye daha imza attı.

Serginin ilk ziyaretini yapan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün eşi Hatice Akgün, şunları söyledi:’’Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi eğitmenleri ve öğrencileri çok güzel eserlere imza atıyorlar. Bu ürünleri de bizlerle paylaşma amacıyla sergiliyorlar. Gördüğüm kadarıyla vatandaşlarımızın bu tür sergilere ilgisi de çok büyük. Bu tür etkinliklerin devamını diliyorum ve emeği gecen herkese teşekkür ediyorum.’’

Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi bünyesinde faaliyet gösteren kurslardaki öğrencilerin eserlerinden oluşan sergi Torium Alışveriş Merkezinde her gün ilgililerin ziyaretine açık.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.