Işın Karaca'dan muhteşem konser

Işın Karaca'dan muhteşem konser
Başakşehir Belediyesi, Türk Pop Müziği'nin güçlü sesi Işın Karaca'yı hayranlarıyla buluşturdu.
Bahçeşehir Kültür Sanat Merkezi (BKSM)'de sahne alan Karaca, güçlü sesi ve sempatik tavırlarıyla izleyicilerine unutulmaz bir gece yaşattı. Başakşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Nurettin Ertemel'in ev sahipliğinde gerçekleşen geceye Başakşehirliler yoğun ilgi gösterdi.
Karaca'dan 'bir yolculuk hikâyesi'

Sempatik tavırları, esprileri ile izleyenlere eğlenceli bir gece yaşatan Işın Karaca yaklaşık iki saate yakın sahnede kaldı. Güçlü sesi, sahne performansıyla BKSM'de devleşen Işın Karaca, 2001 yılından bu güne kadar çıkartmış olduğu albümlerin unutulmaz parçalarını izleyenleriyle birlikte seslendirdi.

Konser öncesi yaptığı açıklamada BKSM'yi çok beğendiğini dile getiren sanatçı, "Bir yolculuk hikâyesi anlatacağız bu akşamda. Yaşadıkların, düne, bugüne dair duygularımı bu gece izleyenlere aktarmaya çalışacağım. BKSM olağanüstü. Bu denli güzel salonlarda her zaman şarkı söyleme şansımız olmuyor. Akustiği çok güzel. Bu salonu biz sanatçılara kazandıran Başakşehir Belediyesi'ne çok teşekkür ediyorum. Türkiye'nin ender güzel salonlarından birine sahipsiniz, çok şanslısınız." dedi.

BKSM konserine 'Uyanış' parçasıyla başlayan Işın Karaca, gecede; yetinmeyi bilir misin?, sardı korkular, dilek taşı, sen aşk nedir bilir misin?, dert bende, ben anlamam, tutunamadım gibi sevilen parçalarını seslendirdi.
'Bu gece kendimi çok özel hissettim'

Ünlü sanatçı Işın Karaca'ya gecenin anısına Başakşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Nurettin Ertemel tarafından çiçek takdim edildi. Başkan Yardımcısı Ertemel, "Bu çiçeği Bahçeşehirliler adına size takdim ediyorum. Sesiniz ve duruşunuzla hep özelsiniz. Kıymetli sanatçımız bu güzel akşamda parçalarıyla içimizi ısıttı. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Tekrar kendisini aramızda görmek istiyoruz." dedi.

Başakşehir Belediyesi'ne teşekkür eden Işın Karaca, "Bu güzel salonda her gün konser verebilirim. İlgi ve yakınlığınızla bu gece kendimi çok özel hissettim." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.